מדובר בחשוד שנעצר לאחרונה בדרום בשל תלונות דומות שהוגשו נגדו. בשל תלונות חדשות הוא נעצר היום על ידי שוטרי תחנת זכרון יעקב. מחר הוא יובא לבימ"ש חדרה בבקשה להאריך את מעצרו. במשטרה מעריכים שבעקבות פרסום המעצר יעלו תלונות חדשות
המשטרה עצרה היום בשעות הצהרים, תושב זכרון יעקב, פסיכולוג במקצועו, במסגרת חקירה רגישה ומורכבת המנוהלת בשבועות האחרונים בתחנת זכרון יעקב, שעניינה חשד לפגיעה מינית בשני קטינים תושבי האזור, תוך ניצול עפ"י החשד של נגישותו אליהם, במסגרת עבודתו.
ראשיתה של הפרשיה בתאריך 31.10.19 עת נעצר לראשונה החשוד במסגרת חקירה שנוהלה בתחנת באר שבע, במסגרתה עלה החשד שביצע עבירות מין במספר קטינים תושבי הדרום לפני מספר שנים.
כאמור, במסגרת החקירה הקודמת בבאר שבע הותר ע"י בית המשפט פרסום זהותו של החשוד, לרבות החשדות המיוחסים לו, דבר שהביא להתפתחות והגשת תלונות חדשות בתחנת זכרון יעקב, שהביאו לפתיחה בחקירה חדשה.
החשוד נעצר היום ובכוונת המשטרה להביא מחר לדיון בבימ"ש השלום חדרה, בבקשה להאריך את מעצרו.
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.