גנדלמן: "לפני כשנה נעניתי לפנייתו של ידידי שר הפנים והחינוך לשעבר, ח"כ גדעון סער והצטרפתי לשורות הליכוד. היום נפגשתי איתו כדי להודיע לו באופן אישי על כוונתי לתמוך במועמדותו לראשות התנועה ולראשות הממשלה"
ראש העיר צביקה גנדלמן הודיע היום רשמית כי הוא תומך במועמדותו של גדעון סער לראשות הליכוד. גנדלמן היה בעהר חבר בתנועת יש עתיד ולאחר הבחירות המוניציפלעות האחרונות הוא הצטרף לתנועץ הליכוד.
בהודעה שפירסם אמר גנלמן: "כמו כל אזרח ישראלי אני מלא כבוד והערכה לראש הממשלה בנימין נתניהו. אדם שהקדיש עשרות שנים לשירות הציבור ותרם תרומה בל תימחה לביטחונה של מדינת ישראל, ליציבותה הכלכלית, למעמדה הבינלאומי ולהפיכתה למעצמת הייטק. שנותיו הארוכות בשירות הציבורי ובראשות הממשלה ראויות לכבוד ולהערכה מכולנו."
תומך בסער. ראש העיר צביקה גנדלמן (צילום: שלומי גבאי)
גנדלמן הוסיף ואמר: "אבל בעת הזו, טוב ונכון יהיה לתנועת הליכוד לתמוך בחילופי דורות, להציב בראשה את גדעון סער, ובכך לאפשר הקמת ממשלת אחדות רחבה עם כל המפלגות הציוניות, למנוע בחירות מיותרות ויקרות ומעל לכל - לאחות את הקרעים בחברה ולהתמודד עם האתגרים הביטחוניים, הכלכליים, החברתיים והמדיניים שעומדים לפתחנו. זו בעיני אחריות לאומית.
גדעון סער זוכה להערכה גדולה בציבור, מושך אל הליכוד קהלים חדשים, אנשי מרכז וימין שמאמינים בדרך הליכוד ובעקרונות התנועה. הוא חתום על שורה ארוכה של חוקים חברתיים, ישב שנים ארוכות בקבינט המדיני ביטחוני והנהיג בהצלחה את משרדי החינוך והפנים הנוגעים לחיי היומיום של כל אחת ואחד מאיתנו. אין לי ספק שהוא יוכל להוביל את הליכוד ואת המדינה בדרך הנכונה."
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".