גנדלמן: "לפני כשנה נעניתי לפנייתו של ידידי שר הפנים והחינוך לשעבר, ח"כ גדעון סער והצטרפתי לשורות הליכוד. היום נפגשתי איתו כדי להודיע לו באופן אישי על כוונתי לתמוך במועמדותו לראשות התנועה ולראשות הממשלה"
ראש העיר צביקה גנדלמן הודיע היום רשמית כי הוא תומך במועמדותו של גדעון סער לראשות הליכוד. גנדלמן היה בעהר חבר בתנועת יש עתיד ולאחר הבחירות המוניציפלעות האחרונות הוא הצטרף לתנועץ הליכוד.
בהודעה שפירסם אמר גנלמן: "כמו כל אזרח ישראלי אני מלא כבוד והערכה לראש הממשלה בנימין נתניהו. אדם שהקדיש עשרות שנים לשירות הציבור ותרם תרומה בל תימחה לביטחונה של מדינת ישראל, ליציבותה הכלכלית, למעמדה הבינלאומי ולהפיכתה למעצמת הייטק. שנותיו הארוכות בשירות הציבורי ובראשות הממשלה ראויות לכבוד ולהערכה מכולנו."
תומך בסער. ראש העיר צביקה גנדלמן (צילום: שלומי גבאי)
גנדלמן הוסיף ואמר: "אבל בעת הזו, טוב ונכון יהיה לתנועת הליכוד לתמוך בחילופי דורות, להציב בראשה את גדעון סער, ובכך לאפשר הקמת ממשלת אחדות רחבה עם כל המפלגות הציוניות, למנוע בחירות מיותרות ויקרות ומעל לכל - לאחות את הקרעים בחברה ולהתמודד עם האתגרים הביטחוניים, הכלכליים, החברתיים והמדיניים שעומדים לפתחנו. זו בעיני אחריות לאומית.
גדעון סער זוכה להערכה גדולה בציבור, מושך אל הליכוד קהלים חדשים, אנשי מרכז וימין שמאמינים בדרך הליכוד ובעקרונות התנועה. הוא חתום על שורה ארוכה של חוקים חברתיים, ישב שנים ארוכות בקבינט המדיני ביטחוני והנהיג בהצלחה את משרדי החינוך והפנים הנוגעים לחיי היומיום של כל אחת ואחד מאיתנו. אין לי ספק שהוא יוכל להוביל את הליכוד ואת המדינה בדרך הנכונה."
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!