במסגרת הגברת מוכנותה למזג האוויר הסוער הצפוי באזור חדרה החל מיום רביעי, מבצעת עיריית חדרה עבודות נרחבות למניעת הצפות
בעיריית חדרה נערכים למניעת הצפות ברחבי העיר לקראת מזג האויר הסוער הצפוי בימים הקרובים ובמסגרת פעולות המנע בוצעו עבודות נרחבות ובהן ניקוי ופתיחת תעלות, וחלקן אף הורחבו להקלה על זרימת מי הגשמים, הוכשרו ניקוזים למקומות נמוכים בעיר שאליהם מתנקזים מי הגשמים, בוצעו גיזומי חירום ברחבי העיר ובעיקר ליד מוסדות חינוך, ובנוסף הועמדה תגבורת לשימוש מיידי של מחפרונים לפינוי שוטף של סחף מתעלות ניקוז וקולטנים, וכן תגבורת של משאבות מים באזורים הגובלים עם נחל חדרה.
הרחבת תעלות ניקוז (צילום: דוברות העירייה)
כדי לסנכרן את ההיערכות עם כל גופי החירום וההצלה, כינס ראש העיר צביקה גנדלמן פורום רב-ארגוני להצגת תוכנית ההיערכות לסופה הצפויה.
הפורום התכנס בתחנת כיבוי אש בחדרה, בהשתתפות נציגי צוותי פיקוח, תפעול וחילוץ של העירייה, השיטור העירוני, מנהלי צי הרכב של העירייה, המוקד העירוני, מנהלי אגפים ונציגים רלוונטיים נוספים מהעירייה, ביניהם אגף החינוך שיציג תוכנית לפינוי מוסדות חינוך למקרה וקיים חשש לחסימת הגישה אליהם וכן פינוי חירום במידה והדרכים חסומות.
אגף הרווחה יציג היערכות למתן מענה לאוכלוסיות מוחלשות, מבוגרים, חולים, ילדים וכדומה לרבות תרופות; אגף שפ"ע ואגפים נוספים; וכן נציגי משטרה, מד"א, כיבוי אש, חברת החשמל, רשות ניקוז נחלים ונוספים.
טיפול במערכות הניקוז (צילום: דוברות העירייה)
משתתפי הפורום הדגישו כי בטיחות התושבים הוצבה בסדר עדיפות ראשון במעלה, למניעת פגיעה בשלומם, כאשר הדאגה העיקרית היא השמירה על חיי אדם.
הפורום חלק לקחים מפגעי מזג האוויר בשבועות האחרונים, ויגביר את שיתופי הפעולה כדי להתמודד בכוחות משותפים מול כל תרחיש אפשרי.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!