לבקשת סוחרים וקונים כאחד, יוצב פקח באזור מרכז העסקים בעיר, עם דגש על רחוב הנשיא שצורף לאחרונה לרשימת רחובות המע"ר
על-פי בקשת סוחרים ברחוב הנשיא, אשר צורף לאחרונה לרשימת רחובות המע"ר (מרכז עסקים ראשי), יוצב באזור המע"ר פקח עירוני ייחודי. הצבת הפקח הייעודי קודמה בעקבות מפגשים שמקיימת מינהלת העסקים עם בעלי חנויות במרכז העסקים הראשי, והעלאת הצורך להציב פיקוח קבע באזור ובפרט ברחוב הנשיא.
בשיתוף פעולה של מינהל עסקים עם אגף האכיפה והביטחון העירוני הוחלט על הצבת פקח מיוחד במרכז העסקים לאכיפה בנתיבי הנסיעה, מניעה של חניות כפולות וחסימת חניות פרטיות, פיקוח על הוצאת סחורה ואשפה, ופעילויות אכיפה נוספות שנועדו לנוחיות בעלי העסקים, ציבור הקונים והתושבים.
פקח במע"ר (צילום: דוברות העירייה)
כזכור, נענתה עיריית חדרה לבקשת סוחרים ברחוב הנשיא, ושינתה את סטטוס החנייה ברחוב מחנייה חינם ללא הגבלה למע"ר. זאת בעקבות פניות שהגיעו מסוחרים ובעלי עסקים ברחוב, שטענו כי החנייה חינם מונעת תחלופה של לקוחות. לטענת סוחרים, נהגים מנצלים את הזכות לחנות בחינם ללא הגבלה, ותופסים את מקומות החנייה ליום שלם, מה שמונע תחלופה של רכבי לקוחות פוטנציאליים.
בין היתר ביקשו מעיריית חדרה להגדיר את רחוב הנשיא כמע"ר (מרכז עסקים ראשי), כפי שמוגדר ברחובות מרכזיים אחרים, ולהגביל את החנייה ללא תשלום ברחוב לשלוש שעות בלבד.
לאחר ששינוי הגדרת הרחוב נבחן בכל ההיבטים המקצועיים ואושר בוועדת התנועה, החליטו בעיריית חדרה להיענות לבקשת הסוחרים.
השינוי בסטטוס החנייה כולל את רחוב הנשיא לכל אורכו, מצומת הנשיא-רמב"ם עד כיכר התשעה, על-פי הפורמט המקובל באזורים אחרים בעיר המוגדרים מע"ר.
כידוע, החנייה לתושבי חדרה בעלי תו תושב היא חינם בכל רחבי העיר, ללא הגבלת זמן וללא צורך להפעיל אמצעי תשלום, למעט באזור מע"ר שגם בו החנייה ללא תשלום אך בהגבלה ל-3 שעות יומיות (בהפעלת אמצעי ניטור המחייב 0 שקלים).
את מינהלת העסקים, הפועל במסגרת החברה הכלכלית, הקימה העירייה תחת המוטו "מטעינים אנרגיה לקידום עסקים בחדרה". המינהלת הוקמה במטרה להקל על בתי עסקים בעיר ועל מעבר של עסקים חדשים לחדרה.
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
אלפי תושבים, שמונה מוקדים וחגיגה אחת
...
פלאשנט לוקאלי | 2.5.2026
מדברים על זה
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!