שני ספורטאים מחדרה ייצגו את ישראל באולימפיאדה ביפן
ראובן יגיל שבת,
22 בפברואר 2020, 14:17
מאמן בנבחרת ישראל אורן סמדגה: "אני שמח על הקשר החם שנוצר והפעילויות שאנחנו מקיימים בעיר חדרה עם ראש העיר, שלאט לאט הופך את חדרה לעיר של ספורט וחינוך לערכים"
ברוך שמאילוב וטוהר בוטבול מחדרה ייצגו את ישראל באולימפיאדה שתתקים ביפן. הספורטאים עשו את הקריטריון האולימפי וייצגו את המדינה ואת העיר באולימפיאדה ויתחרו על מדליה אולימפית בג'ודו. בוטבול ושמאילוב מקבלים תמיכה כספית מחברת התיירות העירונית, נחלים, מזה שלוש שנים.
מאמנם בנבחרת ישראל אורן סמדגה ציין אתמול: "לפני 3 שנים נפגשתי עם ראש העיר במטרה לקדם את הספורט וענף הג׳ודו בחדרה. גנדלמן ישר הבין את החשיבות של מציאת ספונסר לספורטאים וחיבר את חברת נחלים שיאמצו את הספורטאים בתחילת המסע וקביעת הקריטריון לאולימפיאדת טוקיו. אני שמח על הקשר החם שנוצר והפעילויות שאנחנו מקיימים בעיר חדרה עם ראש העיר, שלאט לאט הופך את חדרה לעיר של ספורט וחינוך לערכים. כמאמן הלאומי אני שמח על ההתפתחויות והיחס החם שאנחנו מקבלים בעיר חדרה שמהווה דוגמא ומופת לשער הערים בישראל".
שמאילוב, בוטבול עם סמג'ה וגנדלמן (צילום: דוברות העירייה)
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".