פרויקט מרגש של עיריית חדרה בשיתוף יד לבנים שבו הוענק פסלון הוקרה ואיגרת אישית למשפחות השכולות בעיר
לקראת יום הזיכרון החל ביום שלישי השבוע, התקיים פרויקט מיוחד תחת הכותרת "ונזכור את כולם" שבמסגרתו יצאו ראש העיר צביקה גנדלמן, חברי מועצת העיר ועשרות מתנדבים - למשפחות השכולותבעיר והעניקו להן פסלון מיוחד ואיגרת לקראת יום הזיכרון. הפרויקט נערך בהובלת אגף אתו"ס ויד לבנים בחדרה.
ראש העיר מעניק את האגרת (צילום: דוברות העירייה)
הפרויקט יצא לפועל בעקבות שיתוף פעולה בין העירייה לבין יו"ר יד לבנים חדרה, ציון בוסקילה. בפרויקט השתתפו גם עשרות מתנדבים שהגיעו מתנועת הנוער מכבי צעיר, רקדני צבעי מחול, מחוגי הכדורסל של מכבי חדרה, ההתעמלות האומנותית, חוגי הכדורגל של הפועל חדרה והכדורשת.
שיתוף פעולה בין העירייה לארגון יד לבנים (צילום: דוברות העירייה)
במסגרת הפרויקט, המשפחות השכולות קיבלו פסלון ואיגרת ועליה נרשם, "עיריית חדרה וארגון יד לבנים מחבקים את המשפחות השכולות אשר איבדו את יקיריהם, מרכינים ראש ומוקירים את חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה. יהי זכרם ברוך".
המשפחות השכולות התקשו להסתיר את התרגשותם לאור המחווה המיוחדת במיוחד בשל הנסיבות וההגבלות בצל משבר הקורונה שלא מאפשר להן להתייחד עם יקיריהם בבתי העלמין ביום הזיכרון.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.