ניצב אלון אריה נכנס לתפקידו כראש אגף התנועה במשטרה
שלומי גבאי יום שישי,
1 במאי 2020, 21:40
ראש אגף התנועה החדש של משטרת ישראל - ניצב אלון אריה מחדרה, נכנס היום לתפקיד במקומו של ניצב אבי אדרי, הפורש משירות לאחר 30 שנה
כבר בתחילת פברואר הודיע השר ארדן על שורת מינויים בצמרת המשטרה ועל החלטתו למנות את אלון אריה לראש אגף התנועה במשטרת ישראל. בעקבות המינוי הועלה אריה לדרגת ניצב.
"החל מהיום מוטלת עליי האחריות להובלת המאבק בקטל בדרכים", אמר ניצב אריה. "אגף התנועה יעשה הכל על מנת לחזק את תחושת הביטחון והבטיחות בדרכים".
"לחזק את תחושת הביטחון". ניצב אלון אריה (צילום: דוברות המשטרה)
בתפקידו האחרון של אריה ועד לימים אלה, הוא שימש כראש חטיבת המבצעים של משטרת ישראל הנחשב לאחד התפקידים הרגישים במשטרה בעיקר בתקופה הידועה כאחת הסוערות שידעה המשטרה והמדינה. חבריו הקצינים המשרתים איתו לאורך השנים ציינו כי אריה הינו האדם המתאים לתפקיד והוא קורץ מחומר שממנו בנויים מפקדים בכירים ביותר.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!