תלמידי חדרה שבים בהדרגה ללימודים, בהתאם לתוכנית הממשלתית ליציאה מהסגר והנחיות משרד הבריאות
בהתאם לתוכנית היציאה מהסגר חזרו השבוע תלמידי כיתות א'-ג' ללימודים בבתי הספר היסודיים ברחבי העיר.
המפגש המחודש של התלמידים עם חבריהם לווה בהתרגשות, כמו גם המפגש עם המורים והמנהלים.
באגף החינוך עדכנו כי ביום הראשון ללימודים (יום ג') הגיעו בממוצע כ-55 אחוזים מתלמידי א'-ג', כאשר האחוז הגבוה ביותר נרשם בבית הספר המכיל שאליו הגיעו 70 אחוזים מהתלמידים.
הכניסה לבית הספר (צילום: דוברות העירייה)
גם בבתי הספר העל יסודיים, שנפתחו לכיתות י"א-י"ב, חזרו לספסל הלימודים כ-70 אחוזים מהתלמידים, שלומדים בקבוצות של עד 17 תלמידים. באגף עדכנו כי בתי הספר והצוותים החינוכיים נערכו בצורה מיטבית לקליטת התלמידים, כאשר ההתמקדות בעיקר לטובת תגבורים ומרתונים לבחינות הבגרות.
יודגש כי בבתי הספר מקפידים על הנחיות משרד הבריאות, ומשדרים: ביחד ננצח את הקורונה.
עוד יצוין כי עשרות אנשי הוראה, שבעצמם הורים לילדים, נעזרים במסגרות הייחודיות שמפעילה העירייה לילדים בגילאי 3 עד 7, במטרה להקל על הצוותים החינוכיים את החזרה לבתי הספר. בכל מסגרת עד 12 ילדים ו-2 אנשי צוות, והן מופעלות על ידי אנשי חינוך במרכזי הפנאי אשר בימים אלה לא מתקיימת בהם פעילות.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.