סטודנטים מחדרה מככבים בקמפיין של אקדמית עמק יזרעאל
ראובן יגיל יום שני,
29 ביוני 2020, 17:47
ההחלטה לשלב בקמפיין סטודנטים ובוגרים תושבי חדרה כפרזנטורים בשל העובדה כי חדרה מוגדרת כאזור עדיפות לאומית המקנה אפשרות לקבל החזר כספי בגובה שכר לימוד שנתי שלא על חשבון הפיקדון, למי שסיים שרות צבאי מלא ובכפוף לתקנות קליטת חיילים משוחררים
האקדמית עמק יזרעאל משיקה השבוע קמפיין פרסומי אודות מגוון התארים הראשונים והשניים ואודות המסלולים הייחודיים לתואר ראשון ותואר שני בארבע שנים בלבד. בקמפיין משולבים סטודנטים ובוגרים תושבי חדרה המספרים מדוע בחרו ללמוד במכללה.
בין הפרזנטורים תוכלו לראות בשלטי החוצות ובקמפיין הדיגיטלי בפייסבוק ובאינסטגרם את משה בוינג'ו בוגר תואר בתקשורת מהאקדמית עמק יזרעאל שבחר ללמוד במכללה בגלל היתרונות המשמעותיים של החוג. בוינג'ו : "משך אותי הקונספט של לימודי התקשורת שכללו סדנאות מעשיות בתשתיות מתקדמות שקיימות במכללה כמו אולפן טלוויזיה וחדרי עריכה.
החוג מאפשר ללמוד התמחות בתקשורת שיווקית או בניהול תוכן על ידי מומחים בתחום. היום אני עובד במשרד פרסום בחדרה וממש מיישם את הכלים שקבלתי. גם נופר אשתי העדיפה ללמוד באקדמית עמק יזרעאל כי היא שמחה להצטרף למסלול הייחודי שבו בארבע שנים בלבד לומדים תואר ראשון ושני. היא בחרה ללמוד שרותי אנוש לתואר ראשון ופתוח וייעוץ ארגוני לתואר שני. שנינו גם התלהבנו מהעובדה שהלימודים כוללים פרקטיקום כבר במהלך התואר כי ההתנסות המעשית מקנה לך ניסיון שלא בכל מוסד אקדמי ניתן לקבל."
משה בוינג'ו בצילומים לקמפיין (צילום: באדיבות האקדמיה)
"סיבה נוספת שבגללה נופר בחרה ללמוד דווקא באקדמית עמק יזרעאל", מספר בוינג'ו, "היא האפשרות לממש את המלגה שמעניקה החזר כספי של שנת הלימודים הראשונה למי שסיים שרות צבאי, ולא על חשבון הפיקדון. זו הטבה משמעותית והיא ניתנת בגלל שהמכללה ממוקמת באזור עדיפות לאומית. בתחילת התואר גרתי במעונות והיה נהדר, כשנופר הצטרפה שכרנו בית קטן במושב צמוד למכללה ובאותה תקופה גם התחתנו, השנה, שלוש שנים אחרי שהתחתנו אנחנו בהריון ומצפים באושר לתינוקת ולכן החלטנו לגור קרוב להורים של שנינו בשכונת הפארק בחדרה, אז נופר ממשיכה לנסוע למכללה וזה באמת חצי שעה כי אנחנו נגד כיוון הפקקים".
על ההצעה להשתלב בקמפיין הפרסומי בוינג'ו מספר "כשהציעו לי לקחת חלק בקמפיין, הרגשתי סגירת מעגל על אחת התקופות הטובות בחיים שלי. אהבתי את המכללה ואת הלימודים בה ואני אוהב את חדרה אז זה ממש הרגיש לי סגירה מושלמת של המעגל. טלי פולג מנהלת השיווק של האקדמית עמק יזרעאל מסבירה את הבחירה לשלב סטודנטים כפרזנטורים בקמפיין הפרסומי "הסטודנטים שלנו משקפים בדרך האותנטית ביותר את המצוינות האקדמית ואת האווירה החברתית בקמפוס, היה טבעי שנבחר בהם".
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".