עמותת הידידים של המרכז הרפואי הלל יפה סייעה בהשגת המנות שחולקו לאורך השבוע לצוותי המרכז הרפואי הלל יפה
יוזמה מפנקת שהעלו חברי עמותת הידידים של המרכז הרפואי הלל יפה, שראו צורך להעניק, פעם נוספת, אהבה והערכה לצוותי הרפואה והסיעוד ב"הלל יפה" על עבודתם במהלך משבר הקורונה.
צוות המעבדה הבקטריולוגית של הלל יפה (צילום: דוברות בית החולים)
משה מורג, יו"ר עמותת הידידים: "בגל הקורונה הראשון צוותי הרפואה והסיעוד בכל בתי החולים, ובכלל זה ב"הלל יפה" זכו לפרגון ולחיבוק מהציבור הרחב. בגל הנוכחי, העניין פחת משמעותית, זאת למרות שעבודת הצוותים הרפואיים הפכה למורכבת, מתמשכת, שוחקת ומאתגרת יותר".
מחלקת מנות. טלי פייגלין (צילום: דוברות בית החולים)
עוד הוסיף מורג: "אחת מחברות הועד המנהל שלנו בעמותה, אשת העסקים טלי פייגלין, הציעה שנפנק את הצוותים בארוחות ממסעדות, ובכך הרווח יהיה כפול – לצוות בבית החולים, העושה במלאכת קודש מתמשכת, ולבעלי המסעדות ועובדיהם, שעוברים אף הם תקופה קשה מבחינה כלכלית. ליוזמה נענה אחד מידידי העמותה, שמיד התנדב לממן את כל הפרויקט בעצמו באופן מלא ובשמחה רבה. האיש ביקש להישאר בעילום שם."
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.