אחרי הצלחת הפסנתר הסולארי בפיאצה, עיריית חדרה תציב בקרוב פסנתר גם בבית הספר היסודי 'צליל' בשכונת בית אליעזר החדשה
כחלק ממדיניות ראש העיר צביקה גנדלמן להעצמת התרבות בעיר, עיריית חדרה תציב בקרוב פסנתר חוצות בחצר בית הספר 'צליל' לחינוך מוזיקלי בניהולה של סיגלית יעקובי, לשימושם של תלמידי ותלמידות בית הספר. בדומה לפסנתר שהוצב ברחבת הפיאצה ומשמש את העוברים והשבים ובכללם חובבי המוזיקה, הפסנתר שיוצב בבית הספר צליל הנו פיתוח ישראלי ייחודי מבית היוצר של חברת CADENZA ומוגדר כ'פסנתר חכם', העמיד בכל תנאי מזג האויר ובנוי במיוחד לשימוש אינטנסיבי במרחב הציבורי. הפסנתר אף משלב טכנולוגיות מתקדמות כולל הזנה סולארית וחיבור למערכת הגברה חיצונית, מפיק צלילים נקיים ומדויקים, ומצויד במערכת ניהול חדשנית לשליטה ובקרה מרחוק, המאפשרת לקבוע את שעות הפעילות ועוצמת הנגינה של הפסנתר וכן לבחון את מצב האנרגיה שלו ונתוני השימוש בו.
ד"ר דן קאופמן מנכ"ל ומייסד חברת CADENZA האחראית על הצבתם של מעל 50 פסנתרים סולאריים במרחבים הציבוריים ברחבי הארץ, בירך על ההחלטה להציב פסנתר בחצר בית הספר 'צליל', שיהיה הראשון בארץ, שיוצב בבית ספר יסודי: "אנו מצפים ומתרגשים לקראת התקנת הפסנתר בבית ספר צליל בחדרה ולהביא בעזרתו מימד חדש של מוזיקה ושמחה לחצר בית הספר."
רומן גישר, מאיר ברמן חברת קדנזה, סיגלית יעקובי וניר בן חיים (צילום: דוברות העירייה)
את הצבת הפסנתר בבית הספר צליל, הובילו מ"מ ראש העיר ניר בן חיים וסגן ראש העיר רומן גישר, בהמשך לפסנתר הראשון שהוצב במתחם גלריית החוצות במרכז הפיאצה, מהווה מוקד משיכה לתושבים ונותן במה לאמנים מקומיים ולחובבי מוזיקה. בן חיים: "הצבת הפסנתר בבית הספר צליל, שחרט על דגלו את נושא החינוך המוזיקלי מהווה נדבך נוסף בלימודי המוזיקה וצפוי לתרום תרומה חשובה הן ליכולות המוזיקליות של תלמידי ותלמידות צליל והן להנאה וכנקודת מפגש חברתית." גישר: "מאז הקמתו, בית הספר צליל מתאפיין באופיו המוזיקלי. הצבת הפסנתר בכותלי בית הספר תעניק דרך נוספת לילדים המוכשרים אשר לומדים בו לחקור, ללמוד ולפתח כשרונות מוזיקליים נוספים. אני מברך על שיתוף הפעולה הפורה עם הנהלת בית הספר ובטוח כי הפסנתר ישמש את ילדי 'צליל' המוכשרים בצורה טובה והרמונית."
גם סיגלית יעקובי, מנהלת בית הספר 'צליל', מברכת על היוזמה המבורכת. "בי"ס צליל הוא בי"ס מוזיקלי, כשהעיקרון הפדגוגי המוביל אותו הוא טיפוח ה'ניגון' האישי מבחינה מטאפורית וגשמית. כל תלמידי בית הספר מנגנים בחדווה ובאהבה, גם בימי הקורונה, כשהתלמידים למדו בקפסולות, לא ויתרנו על לימודי הנגינה. כל באי בית הספר ובייחוד התלמידים והתלמידות מצפים בהתרגשות להצבת הפסנתר בחצר בית הספר."
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
ארבעת המינים - ארבעת הפנים של הנוער שלנו
...
פלאשנט לוקאלי | 6.10.2025
יום כיף מרגש לאנשים עם מוגבלויות
...
פלאשנט לוקאלי | 1.10.2025
עובדי חברת ICL למען המשפחות הנזקקות
...
פלאשנט לוקאלי | 16.9.2025
מדברים על זה
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פסטיבל בייבי המיועד להורים ולתינוקות עד גיל שנתיים, יערך בעופר חדרה, בשיתוף הביטוח הלאומי, ועיריית חדרה, ביום שני ה -24.11.25 בעופר חדרה – פתוח לקהל הרחב, ללא תשלום. במסגרת הפסטיבל יתקיימו מגוון רחב של הרצאות וסדנאות וייעוץ להורים בנושאים שונים ומגוונים, כמו: זכויות לאחר לידה, עיסוי תינוקות ועוד, ליווי התפתחותי, תזונה, יועצת שינה, ריפוי ועיסוק לתינוקות עד גיל חצי שנה, סדנא חוותית ועוד. כמו כן יוצבו מתחמי צילום לתינוקות, מגנטים במתנה, קפה ועוגה ועוד. תהנו!
היישר מכינוס השלוחים העולמי, שם התכנסו אלפי שליחי הרבי מלובביץ׳ להתכנסות השנתית ב-770 ברוקלין שבניו-יורק. בין שליחי ומייצגי העיר נתניה, נצפה מיודענו איש החסד אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ יחד עם ח״כ אוהד טל בערב ההצדעה החגיגי לשלוחים. בנוסף הרצה פרץ בפני המוני השליחים על התנהלות נכונה מול גופים עירוניים. ״כולנו באים מהרבי, חדורים בכוחות של אור והבאת ישראל, על מנת להביא את הגאולה האמיתית והשלמה״.
חגיגה כפולה במשפחת רינגלר-שגב: הסטייליסטית המובילה סנדרה רינגלר ציינה את יום הולדתו ה-52 של בעלה השף שגב משה ועל הדרך חגגו גם 20 שנות נישואים נוצצות. לרגל האירועים רינגלר ושלושת הילדים: ליאו, דניאל וליבי, ארזו מזוודות והפתיעו את שגב בסופ"ש סטייליסטי במלון כפר גלעדי שבגליל העליון, שם בילו סוף שבוע משפחתי ונהנו מסוויטה מפנקת עם נוף עוצר נשימה, ארוחות שף, טיול רומנטי "בשביל הלולים", טיפולי ספא, שיזוף בבריכה החיצונית, והרבה זמן איכות, הרחק מההמולה של תל-אביב. ששגב הגיע לסוויטה הופתע עם עוגת יום הולדת, בלונים, פרחים, יין ומתנה מסנדרה עם ברכה אישית. מזל טוב!