אירוע החשיפה למיזם הארצי שמטרתו להפוך את השבת למחברת ולא מפלגת נערך בשבוע שעבר בנוכחות ראש העיר צביקה גנדלמן
מאות תושבים הגיעו ביום חמישי האחרון לאקו פארק, לאירוע החשיפה של פרויקט "שבת אנפלאגד". מדובר במיזם ארצי שמטרתו להפוך את השבת למחברת ולא מפלגת, ובחדרה מובילה אותו עמותת פנאי העיר בשיתוף עם הקהילה.
דוכני ציור (צילום: דוברות העירייה)
הילדים וההורים שהגיעו לפארק נהנו ממבחר פעילויות וסדנאות במגוון תחומים: שזירת פרחים, צביעה וקישוט כיפות וסינרים, מוזיקה רב תרבותית, סדנת תיפוף, ג'אגלינג, דוכני מכירה של עבודות יד והרבה כיף והנאה.
ראש העיר צביקה גנדלמן ביקר בפארק, סייר בין הדוכנים השונים, שוחח עם התושבים ושמח לשמוע על התלהבות מהרעיון כולו.
ראש העיר בביקור בפארק (צילום: דוברות העירייה)
המשנה לראש העיר ויו"ר עמותת פנאי העיר, עו"ד יניב דרי: "אנו גאים להוביל מיזם כל כך מקסים ומחבר. אחד התפקידים המרכזיים שלנו בפנאי העיר הוא ללכת יד ביד עם הקהילה, והמיזם של שבת אנפלאגד מציג את ארצישראל היפה, מיזם שמוצא כמה שיותר חיבורים ושיתופי פעולה בתוך הקהילה. האירוע הזה היה רק יריית הפתיחה ונמשיך ללוות ולקדם את המיזם בחדרה באירועים נוספים ומיוחדים".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.