שלוש שנים לאחר שנהרג בתאונת אופנוע, נערך לזכרו של שחר זיו ז"ל מסע אקסטרים בשטחיה הפתוחים של שכונת בית אליעזר וטקס הנצחה מרגש בהשתתפות משפחתו וחבריו של שחר ובמעמד ראש העיר וסגן ראש העיר
במהלך חול המועד סוכות, התקיים מסע האקסטרים השני לזכרו של שחר זיו ז"ל, שנהרג בתאונה טראגית בערב סוכות לפני שלוש שנים בהיותו בסך הכל בן 18. אהבתו הגדולה של שחר הייתה טיולי שטח ואקסטרים, והנצחתו נעשתה בדרך שאפיינה אותו בצורה הטובה ביותר, מסע רכבי שטח בשטחיה הפתוחים של שכונת בית אליעזר הותיקה בה גדל, בסימן זהירות בדרכים. המסע המרגש, שנערך בהובלת אגף אתו"ס (אירועים תרבות וספורט) בניהולו של אלה ביאר, נפתח בהתכנסות בגן קפלן שבלבה של השכונה, בהשתתפות בני משפחתו, חבריו ותושבים מהשכונה, ובמעמד ראש עיריית חדרה צביקה גנדמן וממלא מקום ראש העיר ומחזיק תיק הזהירות בדרכים ניר בן חיים, המתוכנן להפוך למסורת שנתית.
לאחר הסברים ומתן הנחיות בטיחות הן לנהגים והן לנוסעים שלקחו חלק במסע, וחלוקת חולצות וצמידים כתומים עליהם הודפס שמו של שחר, צפרו עשרות רכבי השטח בצופריהם למשך חצי דקה לזכרו, ויצאו לדרך, אותה עשה שחר בעצמו פעמים רבות. בסיום המסע חזרו המשתתפים לגן קפלן, שם נערך הנצחה מרגש. בני משפחתו של שחר נשאו דברים לזכרו והודו לכל מי שלקח חלק בארגונם של המסע והטקס, ביניהם קרובי משפחה, חברים והנהלת עיריית חדרה. ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן וממלא מקום ראש העיר ניר בן חיים נשאו גם הם דברים בטקס, והזכירו למשתתפים כי הכביש הוא זירה מסוכנת ועל כולם לנהוג בכבישים בזהירות ובאחריות, למען שלומנו ושלומם של יקירינו. הטקס המשיך בהופעה של נדב קקון, מוסיקאי ותושב השכונה, יחד עם ליאור קקון בתו, והסתיים בהפרחת בלונים סמלית.
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מדברים על זה
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.