ראשי מפלגת "המחנה המאמין": "לא נרבה סכסוך ופילוג אלא אחדות ושלום בין כולנו"
ביוזמת ראשי המחנה המאמין, יו"ר הרשימה בועז ביטון ונשיא המפלגה הרב בן ציון נורדמן, חותמים בימים אלו ראשי כל המפלגות בעיר על אמנה הקוראת לקיום מערכת בחירות נקיה, מבלי להתנגח האחד בשני ומבלי להכפיש נציגים של מפלגות אחרות.
באמנה המופצת בימים אלו נכתב: "כידוע לכולנו, על אף שהמלחמה בדרום נמשכת במלוא עוזה והמצב בגבולה הצפוני של ישראל מתוח ועל סף מלחמה כוללת, קבעה מדינת ישראל על קיומן של הבחירות המוניציפאליות ב-27.2. כמנהיגות מקומיות יש לנו חובה שהיא זכות לדאוג למאחד ולא למפריד, להרבות טוב ולמנוע מחלוקות בתוכנו. אויבינו מנסים לפלג ולסכסך בינינו באמצעות בוטים שמציפים את הרשתות החברתיות, ולמגינת הלב, אישי ציבור מכל הקשת הפוליטית, נופלים לעיתים למלכודת זו".
עוד נכתב באמנה: "כפי שנוכחנו לדעת, השנאה הפנימית מחלישה אותנו כחברה וכעם. כתושבי חדרה וכשליח ציבור של תושבי העיר, לקחנו על עצמנו להרבות שלום בין תושבי העיר מכל המגזרים, מכל החוגים, בכל השכונות.
בסיומה של האמנה צוין כי "באמנה זו, אנחנו, ראשי כל המפלגות בחדרה חותמים ומתחייבים שגם בזמן קמפיין הבחירות לא נרבה סכסוך ופילוג אלא אחדות ושלום בין כולנו. כל אחד מהחתומים מטה מתחייב להציג את עשייתו החיובית ואת תוכניותיו לשיפור העיר, מבלי לנגח, בלי להכפיש, בלי להשמיץ ובלי לשון הרע ורכילות".
יו"ר המחנה המאמין בועז ביטון אומר: "יצאנו עם יוזמת האמנה לאחר שהבנו מהציבור שמאז המלחמה שפרצה בשמחת תורה, א"א להמשיך לנהל את השיח הציבורי המפלג שהיה מנת חלקנו לפני המלחמה. הציבור צמא לאחדות ומחובתנו כמנהיגים מקומיים לא רק לדבר אחדות, אלא גם לעשות אחדות. כמי שמכיר היטב את כל ראשי המפלגות בעיר, אני בטוח שכולם יחתמו על האמנה שמחייבת את כולנו להציג את החיובי ולא את השלילי, להציג את העשייה שלנו ולא את חוסר העשייה של האחרים. אנחנו מחויבים לעיר חדרה ולתושבי העיר שכולנו אוהבים. אנחנו מחויבים לאחדות ולשלום. אני מאמין שגם בערים אחרות ינקטו באופן דומה, כי הציבור בישראל מאס בשיח מפלג".
נשיא המחנה המאמין הרב בן ציון נורדמן מוסיף: "כידוע, הברכה המצויה ביותר בעם ישראל היא ברכת השלום. כל פרידה מיהודי מסתיימת בשלום. כפי שמובא בגמרא יש חובה לברך כל יהודי בברכת השלום דווקא. גם ברכת הכוהנים מסתיימת בברכת השלום: "ישא ה' פניו אליך וישם לך שלום". אפילו שמו של אלוקים נקרא שלום. החובה להרבות בשלום בינינו לבין עצמנו היא היסוד החברתי הגדול ביותר ביהדות וזו הסיבה שיזמנו את האמנה, לאחר ששוחחתי עם כמה מראשי המפלגות שהביעו נכונות למיזם הזה, יצאנו לדרך".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.