סטארט-אפ של ארבעה עולים חדשים, מייצרים אנדרטה וירטואלית לזכר הנרצחים בפסטיבל נובה.
הסטארט-אפ הישראלי ''בזכרון'', שהוקם על ידי ארבעה אחים עולים מרוסיה, לקח יוזמה ליצור אנדרטה וירטואלית למשתתפי פסטיבל המוזיקה נובה, שנפלו קורבן למתקפת חמאס ב-7 באוקטובר. הפרויקט מספק הזדמנות לקרובי הקורבנות לחלוק את זיכרונותיהם באמצעות טקסטים, תמונות וסרטונים.
בזיכרוןן לקחה על עצמה את התפקיד ההתנדבותי של איסוף מידע ממשפחות הנספים בפסטיבל נובה. צוות הפרויקט מתקשר עם כל משפחה כדי לברר איזה מידע וחומרים הם רוצים לשים על דפי הזיכרון. לבקשת המשפחה, הדף יכול להיות ברשות הציבור או להיות פרטי, ניתנת הגישה רק לקרובי משפחה וחברים.
פרויקט ההנצחה הווירטואלי לנרצחי הנובה הוא רק אחד מתחומי העבודה של הסטארט-אפ Bezikaron, שאת שמו ניתן לתרגם מעברית כ"לזכרנו". החברה מציעה גם הקמת אתרי הנצחה וירטואליים למוסדות חינוך, מוזיאונים וארגונים המבקשים להנציח את זכרם של האנשים החשובים להם.
ארטיום שמתפקד כמנכ"ל, איליה שאמון על תחום המכירות ומנהל עבודה, רומן על השיווק, ואיוון על משאבי האנוש, עסוקים בימים אלו על תוספת מרגשת לאפליקציה שלהם והיא דף הנצחה לנרצחי הנובה: "אנחנו יוצרים קשר עם המשפחות אוספים את הסיפורים של מי שרוצה שהסיפור של יקירו יהיה באתר שלנו, כמו דף הנצחה דיגיטלי. הפרויקט מספק הזדמנות לקרובי הקורבנות לחלוק את זכרונותיהם באמצעות טקסטים, תמונות וסרטונים. 'בזיכרון' לקחה על עצמה את התפקיד ההתנדבותי של איסוף מידע ממשפחות הנספים בפסטיבל נובה וצוות הפרויקט מתקשר עם כל משפחה כדי לבדוק איזה מידע הם רוצים לחלוק עם הציבור. לבקשת המשפחה, הדף יכול להיות ברשות הציבור או פרטי וכך ניתנת הגישה רק לבני המשפחה וחברים”, אומר ארטיום.
בנוסף, בזיכרון משנה את הדרך שבה משפחות שומרות על זיכרון יקיריהם. בישראל, באמצעות שימוש בטכנולוגיה, המייסדים מציעים שירותים כבודיים, דפי זיכרון , איתור של קברים בבתי העלמין בישראל .
לראשונה כניסה לשוק הישראלי ופיתוח אפליקציה המאפשרת לאתר את מקומות הקבורה של קרובי משפחה בישראל ולהזמין טיפול במצבה.
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
משפיל את המשטרה פעם אחר פעם
...
פלאשנט לוקאלי | 31.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.