ביקוש שיא לחוגים בתחומי הג'ודו, התעמלות אומנותית והתעמלות קרקע בעקבות ההצלחה באולימפיאדה
מי לא התרגש מדבריה של לילך הרשקו, האמא של הג'ודואית המוכשרת רז הרשקו, שזכתה במדליית כסף אולימפית. האם הנרגשת ציינה כי הסיבה העיקרית להצלחתה של בתה רז היא השיעורים בחוג הג'ודו במרכז הקהילתי העירוני, אשר אפשרו לה להטמיע את יסודות הספורט ולהשיג את המיומנויות הנדרשות לרמות הגבוהות ביותר. התייחסות זו מצביעה על חשיבותם של החוגים המקומיים ויכולת השפעתם על הצלחה אישית ותחושת שייכות לקהילה.
לאור הצלחתה המרשימה של ישראל באולימפיאדה 2024, שבה היא זכתה בשבע מדליות והישגים משמעותיים, התמקדות בחוגי ספורט ובפיתוח כישרונות ספורטיביים מקבלת משנה תוקף השנה במרכזי הפנאי. המדליות האולימפיות מדגישות את החשיבות של תרגול, התמדה ומקצועיות, והן משמשות כמודל לחיקוי עבור הדור הצעיר בישראל.
עוד נמסר כי העיר חדרה פותחת את שנת הלימודים תשפ"ה עם חדשות מרגשות בתחום החוגים והפעילויות התרבותיות של העמותה העירונית פנאי העיר בחדרה.
מרכזי הפנאי האזוריים, הפרוסים ברחבי העיר, מציעים השנה מגוון רחב של חוגים, הכי משתלמים, הכי מקצועיים, לכל הגילאים ומבטיחים להעניק לתושבי העיר הזדמנות לפתח כישורים חדשים וליהנות מהעשייה החברתית והתרבותית. ביקושי שיא נרשמו לחוגים בתחומי הג'ודו, התעמלות אומנותית והתעמלות קרקע, אבל לא רק.
החוגים השנתיים במרכזי הפנאי מהווים הם חלק מפעילות החינוך הבלתי פורמלי של פנאי העיר כזרוע ביצועית של עיריית חדרה. במסגרת החוגים יש הזדמנות מצוינת לילדים, לנוער, לבוגרים ולמבוגרים להתנסות במגוון תחומים ולפתח תחביבים שונים. בין החוגים המוצעים ניתן למצוא -אומנות, רובוטיקה, בינה מלאכותית. חוגי ספורט, מדע, דרמה ומגוון פעילויות חינוכיות שיכולות לעזור לכל אחד למצוא את התחום המעניין אותו.
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר סיפר בהתרגשות: "בחוגים של פנאי העיר ובחוויות החינוכיות הבלתי פורמליות המשתתפים מפתחים כישורים חברתיים, יצירתיים ומנהיגותיים. חשיפה לתחומים שונים מעשירה את עולמם, מעודדת סקרנות ולמידה עצמית, נבנה ביטחון עצמי, חוסן והגשמת פוטנציאל. כך הילדים והמבוגרים המשתתפים בחוגים הופכים לאנשים שלמים ומאושרים יותר, המוכנים להתמודד עם אתגרי החיים ולהשפיע על הקהילה שלנו.
עם פתיחת החוגים השנה, מרכזי הפנאי של פנאי העיר חדרה מזמינים את כל התושבים לקחת חלק ולהתנסות בחוגים העירוניים הכי מגוונים, הכי משתלמים, הכי מקצועיים והכי קרובים לבית. אנו מברכים את כל המשתתפים ומצפים לשנה מלאת הצלחות והישגים בכל תחום שרק תבחרו".
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.