ראש עיריית נתניה מרים פיירברג איכר בטור אישי ליום הכיפורים
השבעה באוקטובר ייזכר כאחד מהימים הנוראיים ביותר שחווה העם בישראל לאחר השואה. ממדי הטבח, גודל הזוועה והרוע האנושי הבלתי ניתן לתיאור והימים שלאחריו שעדיין לא באו אל קיצם – הוכיחו לנו את מה שרצינו לשכוח במהלך הדורות האחרונים: עם ישראל ממשיך לעמוד כמעט לבדו אל מול העולם וחייב לגייס את כל כוחותיו כדי להתמודד מול אויביו בכל החזיתות, להכריע את המערכה ולהחזיר את כל החטופים החיים והנרצחים הבייתה.
השנה הזו לנצח תישאר חקוקה בלב כולנו כשנה בה ירדה חשכה על משפחות רבות שאיבדו את יקיריהן בקרבות גבורה טבח ורצח. תמונות הזוועה והקולות מהטבח, ממלאים את ליבנו כאב ענק ותסכול עמוק.
אבל בתוך כל היגון הנורא הזה למדנו על כוחנו כחברה ועוצמתנו כעם. עם ישראל התאחד – למלחמת גבורה לעזרה ולסיוע בכל דרך בכל מחיר ! הקהילות בכל הארץ התאגדו למתן תמיכה סיוע וחיבוק לכל מי שנזקק. דווקא מתוך הכאב והשבר הגדול הזה, צמחה תקווה לתקומה.
אני מאמינה שהשנה הזאת לימדה אותנו את חשיבותה של האחדות, הלכידות החברתית והעוצמה של הביחד. למרות ההבדלים שבינינו, גילינו את היותנו עם שאסור לו להישאר מפורד ולהיכנע ליאוש.
אין לי ספק שמכאן תצמח חברה טובה יותר, חומלת יותר, כזו שנאבקת בכל כוחה כדי להבטיח לכולנו עולם טוב יותר.
הכאב יישאר איתנו תמיד, והזיכרון של כל אחד מהנפגעים לא יישכח, אך אנחנו נבחר להביט קדימה, להמשיך להיבנות ולצמוח מתוך השבר, כדי לבנות עתיד טוב יותר לילדינו ולנכדינו.
אני מחזקת מכאן את לוחמינו היקרים היוצאים אלי קרב ומחרפים נפשם ומחזקת את תושבי נתניה היקרים!
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.