הסערה הגדולה בעיצומה: עצים קרסו, הצפות ושיבושים בחשמל
גד כספי יום רביעי,
7 בינואר 2015, 08:00
בעקבות מזג אוויר הסוער שהחל כבר אתמול אחר הצהריים, אירעו מספר שיבושים באספקת החשמל בחדרה והסביבה. הרוחות העזות גרמו לקריסת עצים במקומות שונים ובהם גם בתוך חצרות הבתים. לאור אירועי העבר, נערכת העירייה לאפשרות של תקלות בגין פגעי מזג האוויר, כמו למשל קריסת עצים בגלל רוחות עזות, הצפות, פגיעה בתשתיות וכדומה.
המוקד העירוני 106 פועל מאז אתמול במתכונת מתוגברת לשירות התושבים וערוך לסייע בכל פנייה. התושבים מתבקשים לגלות ערנות ולהתריע במוקד על כל מפגע או נזק שנגרמו מפגעי מזג האוויר, על מנת שיטופלו.
בעיריית חדרה מבהירים כי המוקד העירוני מתואם ומקושר ישירות למוקדים של גופי ביטחון והצלה וכן מוקד חברת החשמל, כך שהתושבים יכולים לפנות ל-106 בכל בעיה והיא תועבר בזמן אמת למוקד הרלוונטי.
כמו כן, אם ידוע על קשישים, בודדים או מוגבלים בתנועה, העשויים להיות במצוקה בעקבות מזג האוויר החריג, נא להודיע על כך למוקד העירוני על מנת שהפרטים יועברו לשירותי הרווחה העירוניים.
הבוקר בחדרה. עץ שקרס בחצר אחד הבתים בשכונת ויצמן. (צילום: גד כספי)
שישו ושמחו: הקפות שניות בשבעה מוקדים ברחבי חדרה
עיריית חדרה מזמינה את תושבות ותושבי העיר לחגוג יחד את שמחת תורה באירועי הקפות שניות שיתקיימו במוצאי החג...
פלאשנט לוקאלי | 1.10.2026
טעם חדש בעיר: הפודטראקים מגיעים לנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 24.9.2026
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
האמן יוסי לובלסקי פותח את תערוכת היחיד "לא הכל ורוד", המתבוננת במערכת היחסים שבין אב לבנו ובין אדם להוריו, דרך תהליך יצירה שנמשך 18 שנה. התערוכה, שאצרה אילנה כרמלי לנר, תיפתח ביום חמישי, 8.10.2026, בשעה 19:00 בבית האמנים בתל אביב, רחוב אלחריזי 9, ותינעל ב־31.10.2026. לובלסקי נפרד מהצבעוניות החמה המזוהה עמו וצולל אל פלטה מאופקת של כחולים, שבה הים הופך למרחב של זיכרון, אובדן, חמלה ופיוס. לצד ציורי השמן הגדולים יוצגו גם רישומי הכנה בפחם, החושפים את קווי המחשבה והרגש שקדמו ליצירות. במרכז התערוכה עומד השינוי שעבר האמן לאחר מות הוריו, מאב המתבונן בבנו לילד יתום המחפש את הוריו. לפרטים נוספים חפשו באתר של יוסי לובלסקי.
נתניה: אירוע חגיגי נערך על ידי בכירי רשת טיב טעם המסכמת בימים אלה מהלך גיוס תרומות רחב ובמסגרתו נאספו כ-102,000 ₪, כתרומה לעמותת ידידי המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין. לאירוע הגיעו בכירי עמותת ידידי לוינשטיין, בסניף הדגל באזור התעשייה פולג בנתניה. המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין מקבוצת כללית, הוא מרכז השיקום הגדול בישראל ואחד המובילים בעולם. בלוינשטיין מטופלים פצועי צה"ל וכוחות הביטחון, נפגעי פעולות טרור, תאונות דרכים, תאונות עבודה, אירועים מוחיים, פגיעות חוט שדרה, קטיעות וגפיים, פגיעות ראש ומחלות מורכבות. מגיעים אליו מטופלים הזקוקים לתהליך שיקומי מקיף, במטרה לשוב לחיים עצמאיים ולתפקוד.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף בהילולת בושאייף המסורתית, המהווה חלק משמעותי ממסורתה וממורשתה המפוארת של יהדות לוב. במהלך הערב הסתובב אלגלי בין המשתתפים הרבים ועלה לבמת האירוע ובירך את הקהל. אלגלי איחל למשתתפים ולכל בית ישראל בריאות, שמחה, שפע ובשורות טובות.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!