תושב חדרה, בשנות השישים לחייו ודמות המוכרת לרבים בעיר, נעצר ביום שלישי על ידי חוקרי ימ"ר מחוז חוף בחשד לפעולות לקשירת קשר לביצוע פשע בו מעורבים על פי החשד גורמים פליליים מוכרים מאזור הצפון.
בחקירה הנמצאת בתחילתה נעצר אמש אדם נוסף, בן 21, תושב אחד הכפרים במשולש החשוד גם כן בקשירת קשר לביצוע פשע. מעצרו הוארך עד יום שישי.
החשוד החדרתי יובא היום לארכת מעצרו מחר בבוקר בבימ"ש בעכו.
בפשיטה של כוחות משטרה על אחד הכפרים באזור ואדי ערה עוכבו הלילה שלושה חשודים נוספים כבני 20 תושבי אחד הכפרים בואדי ערה. המעורבים חשודים בקשירת קשר לביצוע פשע שעיניינו סחיטה באיומים. תחילתה של החקירה בתלונה של תושב אחד הכפרים בואדי ערה שהתלונן כי נסחט בשל חוב כספי.
בשלב זה המשטרה לא מפרסמת יותר פרטים על הפרשה כדי לא לפגוע בהמשך החקירה אך בהמשך נעדכן בפרטים נוספים.
הפרשה רק בתחילתה ובהמשך יתבהרו פרטים נוספים. (צילום: יחצ)
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.