חדרה: הבטיח לצעירה נישואין והוציא במירמה חצי מיליון ש"ח
מאת: רון איתן יום שני,
2 במרץ 2015, 16:07
צעיר בן 21 מחדרה, הבטיח על פי החשד נישואין לצעירה בת 23 מהקריות והוציא ממנה במירמה חצי מיליון ש"ח תוך מצג והבטחות שווא לחיות עימה חיים משותפים. מעצרו של החשוד שנעצר ע"י חוקרי הונאות חוף הוארך היום בבימ"ש עכו עד יום ה'.
לאחר הבטחות רבות של הצעיר לחלוק עימה את חייו התעורר אצלה החשד כי מדובר בצעיר שכל כוונתו להוציא ממנה כספים במרמה ואין לו כל כוונה אמיתית להינשא לה. משהתחזק אצלה החשד היא פנתה ליחידת ההונאות של משטרת מחוז חוף שפתחה בחקירה סמויה. כעבור זמן קצר הוא נעצר.
היום הובא החשוד להארכת מעצר בבית המשפט בעכו. מהחקירה עולה כי הצעיר תושב חדרה הונה על פי החשד את הצעירה בת ה-23 מהקריות, כשהוא לאורך כל הדרך מבטיח לעמוד איתה מתחת לחופה.
אך במקום זאת ככל הנראה החשוד יעמוד למשפט באשמת הונאה.
במקום לעמוד בחופה החשוד ככל הנראה יעמוד למשפט באשמת הונאה. (צילום: יחצ)
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!