צניחה גורלית: צנחה מגובה 11 אלף רגל וקיבלה הצעת נישואין
מאת: גד כספי יום חמישי,
12 במרץ 2015, 13:35
חן ימין, קיבלה הצעת נישואין אחרי שביצעה צניחה חופשית מגובה של 11 אלף רגל. לאחר שהגיעה בשלום לקרקע אמר החבר הראל רצון, "בסך הכל רציתי להראות לה שיש דברים יותר מפחידים מנישואין".
צניחה גורלית (צילום: פרדייב)
את השבוע שחלף חן ימין, בת 22, סטודנטית לחינוך המיוחד מבנימינה, לא תשכח כל חייה בזכות צניחה חופשית שביצעה מגובה של 11 אלף רגל והצעת הנישואין שקיבלה מהחבר הראל רצון, בן 23 מפרדס חנה.
הראל חובב שטח מושבע וחבר בקבוצת "תופעת טבע", המסייעת בחילוץ רכבי שטח תקועים, החליט שהגיע הרגע למסד את הקשר שלו עם חן ולהציע לה נישואין.
הוא חיפש דרך מקורית והחליט להפוך את היום הזה לחוית אקסטרים מיוחדת עבור בחירת ליבו. זה התחיל בצניחה חופשית ששניהם ביצעו בחוף הבונים באמצעות מועדון הצניחה "פרדייב" ונמשך בטיול גיפים בהרים.
בסיומו של היום המרגש והבלתי נשכח אירגן הראל לחברתו מסיבת הפתעה ביחד עם החברים. בדף הפייסבוק שלו כתב הראל "אז אחרי שצנחנו, אכלנו, צללנו והפקתי מסיבת הפתעה אפשר להגיד לכם שחן היא בחירת ליבי".
הזוג המאושר לאחר הצניחה. הראל רצון וחן ימין. (צילום: גד כספי)
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".