500 מנות קמחא דפסחא חולקו על ידי עמותת "מאיר פנים"
מאת: מירית אזרחי יום שישי,
3 באפריל 2015, 11:49
יוזמה מבורכת שמובילה אילנית חפוטה, מנהלת עמותת "מאיר פנים" באור עקיבא, בשיתוף עמותת "קרן אור- קיסריה" : הכנת וחלוקת 500 מנות קמחא דפסחא למשפחות נזקקות. חפוטה מציינת, כי שותפים נוספים למבצע הם ראש עיריית אור עקיבא, יעקב אדרי ומחלקת הרווחה. התרומות מגיעות מהעמותות "מאיר פנים" ו"קרן אור".
"המתנדבים שלנו חלקו תלושים בהתאם לגודל המשפחה, יש משפחות שקבלו מזון מוצק. כל המבצע מתנהל בדיסקרטיות ובצורה מכובדת של "הקש בדלת". אנו מעניקים לכל משפחה גם פירות וירקות לחג", מספרת חפוטה, המופקדת על המבצע שהפך מסורת מדי שנה.
מה השתנה הפסח הזה, לעומת שנים קודמות?
"השנה אנחנו נתקלים באנשים שבעבר היו תורמים, והפכו למקבלים. עצוב לנו לראות יותר ויותר משפחות של אנשים עובדים, אך המשכורות לא מספיקות להם לגמור את החודש. לכן יש גם אנשים עובדים שמקבלים מאתנו סיוע בחלוקת מזון או תלושים".
חפוטה מציינת, כי מרבית המשפחות המקבלות באמצעות המבצע המיוחד קמחא דפסחא - מטופלות לאורך כל השנה במחלקת הרווחה, או בעמותת מאיר פנים, ומקבלות סיוע שוטף.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!