כביש 4 חסום לשני הכיוונים מכיוון צומת כפר הרא"ה צפונה ומחלף כביש 9 דרומה כתוצאה מדליפת אמוניה במפעל הוד חפר.
כתוצאה מדליפת אמוניה במפעל הוד חפר באזה"ת עמק חפר הוזעקו למקום כוחות משטרת מרחב השרון בפיקוד מפקד מרחב השרון, תנ"צ קובי שבתאי.
כביש 4 נחסם לשני הכיוונים- מכיוון צומת כפר הרא"ה צפונה ומחלף כביש 9 דרומה.
10 צוותי כיבוי אש מתחנת נתניה פועלים לנטרל על דליפת האמוניה.
בשלב זה לא ידוע על נפגעים במקום. הכוחות נערכים לכניסה לאזור מוקד הדליפה.
10 צוותי כיבוי אש הוזעקו לטפל בדליפה (צילום: גד כספי)
בבדיקה ראשונית שביצעו צוותי כיבוי האש בסיוע רכב האלמוג המיועד לטיפול בחומרים מסוכנים עולה, כי מדובר בדליפה קטנה יחסית של אמוניה. הדליפה אירעה בעת שעובדים במפעל עסקו בעבודת תחזוקה בצנרת.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.