אוהד מרחב יתמודד בבחירות ללשכת עורכי הדין במחוז חיפה
מאת: מירית אזרחי יום שני,
20 באפריל 2015, 13:02
עו"ד אוהד מרחב, חבר מועצת העיר חדרה, נבחר לעמוד בראש רשימת "דרך חדשה" שתתמודד בבחירות ללשכת עורכי הדין במחוז חיפה
מרחב נבחר להוביל את רשימת "דרך חדשה" בבחירות ללשכת עורכי הדין במחוז חיפה שיתקיימו ביום 16.6.15.
רשימת דרך חדשה תתמודד בכל המחוזות בארץ ולרבות ברשימה הארצית בראשות עו"ד משה טייב מי שמכהן כיום כסגן ראש לשכת עורכי הדין.
יכולותיו ופעולותיו של עו"ד מרחב המוכרות לתושבי חדרה והסביבה לא נעלמו מעיני ראשי מפלגת "דרך חדשה" אשר מזה זמן מה מבקשים ממנו להוביל מטעמם את הרשימה במחוז חיפה.
לאחרונה נתן מרחב את הסכמתו להובלת הרשימה והתחיל כבר לאגד מסביבו עו"ד רבים הן מהדור הוותיק והן מהדור החדש.
למערכת העיתון נודע כי מרחב כבר נעזר בחבריו למועצת העיר סגנית ראש העיר חדוה יחזקאלי שהחלה לסייע בידו של יד ימינה במועצה. סגן ראש העיר עו"ד צפריר ביטון, חבר מועצת העיר עו"ד קובי שוקר, חבר מועצת העיר עו"ד אלי בוסקילה ועוד עורכי דין רבים שנרתמו לעניין.
מדובר במיקום ומעמד יוקרתיים מאוד עבור עו"ד מרחב שמוכיח פעם אחר פעם את כישוריו ושאיפותיו הפוליטיות.
עו"ד מרחב מסר בתגובה: אני שמח וגאה לעמוד בראש רשימת "דרך חדשה" שתתמודד בבחירות ללשכת עורכי הדין.
גיבשנו קבוצה איכותית ורעננה של עו״ד נמרצים ואנרגטיים שכל רצונם הוא לשנות, לקדם, לחדש ולרענן את מוסדות הלשכה.
אני סמוך ובטוח כי בעוד חודשיים מהיום אני וחברי עורכי הדין נצא ל״דרך חדשה״
עו"ד משה טייב, סגן ראש לשכת עורכי הדין (ראש רשימת דרך חדשה במישור הארצי) מסר בתגובה :דרך חדשה המתמודדת במחוז חיפה בראשות עו"ד אוהד מרחב, היא רשימה צעירה, חזקה ואיכותית ומטרתה היא לבצע שינוי אמיתי בלשכה ולטפל בנחישות בסוגיות הבוערות והחשובות עבור ציבור עורכי הדין אשר מאס בהבטחות ריקות מתוכן. הגיעה העת לצאת לדרך חדשה בלשכה ורק יחד נעשה את זה הן במחוזות והן במישור הארצי.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.