גן שעשועים מיוחד במינו ופינת ליטוף יוקמו בפארק נחל חדרה
מאת: מירית אזרחי יום ראשון,
26 באפריל 2015, 21:31
בקרוב נשב עם קפה, מאפה וארוחות קלות על שפת נחל חדרה. ילדינו יאכלו ארטיקים וגלידות, וילטפו חיות בפינת החי הסמוכה. משם יעברו למשחקיה האטרקטיבית. קבוצות תיירים לצד תושבים מקומיים יגיעו למתחם, יהנו מבריזת הים ומהנוף הנשקף מהנחל.
חבר המועצה, אמיר ימין, המשמש כדירקטור החברה לתיירות "נחלים" של העיר חדרה, מבשר לתושבים : פרויקט פינת החי בנחל חדרה יוצא לדרך.
אמיר ימין, הממונה על תיק הפרויקטים מטעם לשכת ראש העיר, משתף לראשונה את תושבי העיר במיזם: "מדובר בפרויקט שאני יוזם יחד עם ראש העיר, צביקה גנדלמן. הפרויקט נעשה על ידי החברה לתיירות חדרה. הפרויקט כולל הקמת פינת חי וליטוף לילדים על גדות נחל חדרה. בפינת החי יהיו חיות כמו אוגרים, שרקנים, ברווזים, תרנגולים ועוד. לצידה יוקם גן שעשועים מיוחד במינו עם משחקים אטרקטיביים והפעלות לילדים. כמו כן תופעל עגלת קפה שתתמקם במקום שיאפשר תצפית על פינת החי והמשחקייה. כך ההורים יוכלו לשבת בנחת לשתות קפה, לאכול ארוחות קלות, לתצפת על הילדים שבפינת החי ובמשחקיה. הילדים יוכלו לשבת עם ההורים לאכול ארטיקים, ולשוב לשחק".
אמיר ימין. דירקטור החברה לתיירות "נחלים". (צילום: שלומי גבאי)
ימין אומר עוד כי, "יצא מכרז להפעלת עגלת הקפה וגן השעשועים. עגלת הקפה צפויה להיפתח בעוד כחודש. לקראת הקיץ כבר יוכלו התושבים מחדרה והסביבה, וגם תיירים, ליהנות מבילוי על שפת נחל חדרה.
כמו כן, ב-30 באפריל אני, ביחד עם מנכ"ל החברה לתיירות, עו"ד מתניה כחלון, נפגש עם אנשי מקצוע המיומנים בהקמת פינות חי לילדים. הפגישה תהיה בשטח, על מנת שאנשי המקצוע יכירו את הסביבה, ויכינו תוכניות בהתאם. השאיפה היא שגם פינת החי תוקם כבר בקיץ הקרוב. הקמת המשחקייה כרוכה בהקצאת תקציבים רחבים יותר, שאושרו על ידי ראש העיר".
אמיר ימין מדגיש : "הפרויקט ישדרג את התיירות לעיר חדרה, וגם ייתן מענה מקומי לכל פלחי האוכלוסיה. הפרויקט נועד לרווחת תושבי העיר חדרה. אנו רוצים שיהיה מקום בילוי משפחתי נעים ומיוחד למשפחות על שפת הנחל".
עוד הוא מוסף: "בכוונתי להוביל בכל שנה פרויקט רחב היקף באופן יסודי, להתחיל אותו ובשאיפה גם לסיים אותו, בהצלחה. חשוב לי שהפרויקטים יתרמו לשיפור איכות החיים בעיר.
זה המקום לציין את התקציב המפרגן של ראש העיר, צביקה גנדלמן, לפרויקטים, שאני מוביל מטעם הלשכה".
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.