אסיר מחדרה חשוד שהונה 50 נשים והוציא מהם אלפי שקלים
מאת: שלומי גבאי יום שלישי,
28 באפריל 2015, 07:36
עפ"י החשד, נהג האסיר להתקשר לנשים רווקות ממוצא רוסי מרחבי הארץ ומחדרה והסביבה והציג עצמו כאיש אמיד אשר נמצא בכלא בגין עבירות מס. החשוד ביקש ליצור עימן יחסים רומנטיים אשר יובילו לחיים משותפים יחד וביקש כי יפקידו לחשבונו אלפי שקלים.
בתום חקירה סמויה של מספר חודשים נעצר אתמול תושב חדרה, בן 48, אשר מרצה מאסר 18 שנה בכלא רימונים בגין עבירות מין ומירמה.
עפ"י החשד, נהג האסיר להתקשר לנשים רווקות ממוצא רוסי תוך שהוא מתחזה לאדם אחר והציג את עצמו כאדם אמיד אשר נמצא בכלא בגין עבירות מס. על פי החשד הוא ביקש ליצור עימן יחסים רומנטיים אשר יובילו לחיים משותפים יחד.
על סמך הבטחות אלה הוא ביקש מהנשים כי יפקידו לחשבונו אלפי שקלים.
על פי המשטרה החשוד הונה נשים רבות ברחבי הארץ ובהם גם נשים מחדרה וישובי הסביבה ובסך הכל הוא ביצע זאת עם 50 נשים שונות ברחבי הארץ.
בחקירה עולה כי הסכום הכולל אשר הועבר לחשבונו על ידי אותם נשים נאמד בכ-40 אלף ש"ח.
החקירה החלה כאשר התקבלו מספר תלונות ממספר נשים ברחבי הארץ שהובילו לחשוד.
הבוקר תבקש יחידת ההונאות של משטרת מחוז חוף בפיקודו של רפ"ק אלי סופר להאריך את מעצרו של החשוד בבימ"ש עכו.
האסיר נהג להתקשר לנשים רווקות ממוצא רוסי תוך שהוא מתחזה לאדם אחר. (צילום: יח"צ)
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".