דורן נחקרה באזהרה בעקבות תלונה שהוגשה נגדה לפני חודשיים על ידי מתלונן שהועסק בעבר בעיריית חדרה. בתגובה אומרת דורן: "שום תלונה שקרית לא תמנע ממני להמשיך ולחשוף שחיתויות, העברת כספים במרמה וניהול לא תקין."
חברת המועצה שירלי עודד-דורן נחקרה אתמול באזהרה ביחידה לחקירות הונאה של מחוז חוף בעכו בחשד לזיוף מסמכים הקשורים לעמותה אותה היא מנהלת.
דורן נחקרה בעקבות תלונה שהוגשה נגדה במשטרה לפני חודשיים. בעקבות התלונה פתחה המשטרה בחקירה ולאחר מספר בדיקות שביצעו החוקרים במטרה לאמת את התלונה הם הגיעו למסקנה כי יש מקום להמשיך בחקירה ואף התעורר החשד לכאורה כי אכן מדובר בזיוף מסמכים והוחלט להזמין את דורן לחקירה.
במהלך החקירה הטיחו החוקרים בדורן האשמות הקשורות לכאורה לזיוף המסמכים על ידה הקשורים לעמותה בראשה היא עומדת.
מהמשטרה נמסר כי בימים הקרובים צפויים להיחקר מספר נוסף של מעורבים בפרשה.
נודע כי בשבוע הבא מתכוונים החוקרים להזמין את המתלונן ואת דורן לחקירה ביחידה לחקירות הונאה ולערוך במשרדי היחידה עימות בין השניים.
בתגובה מסרה דורן: "מדובר בנקמנות פוליטית ודבר לא יעצור אותי מלהמשיך ללא חת לחשוף את כל הפעולות שמבצע ראש העיר בניגוד לחוק בעיריית חדרה. אני מקבלת עידוד רב מהרבה תושבים בעיר. אמשיך לפעול עד להדחתו של ראש העירייה המושחת. שום תלונה שקרית לא תמנע ממני להמשיך ולחשוף שחיתויות, העברת כספים במרמה וניהול לא תקין."
חברת המועצה ויו"ר תנועת שקיפות שירלי דורן. (צילום: שלומי גבאי)
בשורה צרכנית חדשה בנתניה: "נטו חיסכון" נפתחה בעיר. רשת "נטו חיסכון" פתחה את שעריה בנתניה ומביאה עמה בשורה צרכנית נוספת לתושבי העיר, עם הרחבת מגוון אפשרויות הקנייה וחיזוק המסחר המקומי. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על רישוי העסקים, שלו אלגלי, הגיע לאירוע הפתיחה, בירך את בעלי הרשת ואת קהל הלקוחות ולקח חלק במעמד המרגש של קביעת המזוזה ובירך על הצטרפותה של הרשת לעיר ועל המשך התרחבות המסחר בנתניה לטובת התושבים. אלגלי הודה לראש העיר, אבי סלמה, על קידום הפיתוח העסקי וחיזוק המסחר המקומי בעיר. בהצלחה!
תערוכת יחיד חדשה של האמנית גבריאלה סייקביץ, "שמש בגבעון דום", תיפתח השבוע ב-13 באוגוסט בבית האמנים בתל אביב. בתערוכה, באוצרותו של יניב שפירא, יוצגו עבודות שנוצרו במהלך ארבע השנים האחרונות, בתקופה שבה הפך הרישום עבור סייקביץ לפעולה יומיומית וכמעט קיומית של כתיבה, מחיקה, הדבקה וציור. התערוכה נולדה מתוך תהליך יצירה אינטואיטיבי, שהחל במשפטים טעונים כמו "שמש בגבעון דום", "שימני כחותם על לבבך" ו"וכתתו חרבותם לאתים". המילים, שהוצאו מהקשרן המקורי, הפכו למחוות חזותיות ולמעין עקבות של מחשבה, זיכרון ודמיון. לצד הטקסטים מופיעים בעבודות דימויים של בתים, עצים ושמש, וכן פיסות נייר ובד, היוצרים יחד עולם אמנותי שנע בין זיכרונות ילדות, ביוגרפיה, מצוקות ושכבות תודעה. התערוכה תוצג עד 5 בספטמבר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
מדהים: כ-350 אורחים הגיעו להשקת קולקציית הערב החדשה של בית האופנה גולברי, שעוצבה בשיתוף מעצב העילית דרור קונטנטו, שחגגו לו גם בהפתעה יום הולדת 40. מי שהגיעו לפרגן: השרה מירי רגב, אופירה אסייג שהגיע יחד עם חברתה הטובה פולה בליק, שגית רביבו בגזרה דקיקה ביותר לאחר ניתוח שעברה, ויקי חלימי מ'חתונמי' שסיפרה שהיא בזוגיות חדשה ולא מסרה פרטים למעט 'שמאושרת ביותר', השחקן דין מרישניקוב ואשתו אנני, לאה שנירר שהגיע עם שלמת ערב קלאסית של דרור, רומי נוף שהתפנתה לפרגן למרות החזרות האינטנסביות ברוקדים עם כוכבים, גל גברעם שמהרה לצאת גם לחתונה של אור שפיץ, עוד הגיעו לפרגן: הזמרת זהבה בן, לאה ינאי, אירה דולפין, גלית יאצפן, רותם ישראל, מעיין דורי הנשואה הטרייה, קרן קדוש, השף אורן אוסידון, אורטל בניסנטי, ליבילינד ועוד.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.