עובדי ומתנדבי מינהלת גבעת אולגה ציירו על ארונות הסעף הפזורים ברחבי השכונה והפכו אותם לתצוגה אמנותית מרשימה.
עיריית חדרה משקיעה רבות בפיתוח וטיפוח שכונת גבעת אולגה ובהנחיית ראש העיר צביקה גנדלמן ממשיכה מינהלת גבעת אולגה בניהולו של אשר ביטון לפעול לשיפור חזות השכונה.
בין הפעולות הרבות בולטים הציורים על ארונות הסעף הפזורים ברחבי השכונה.
הארונות נוקו היטב והוכנו לקראת צביעתם, אשר הופקדה בידיהם של עובדי ומתנדבי המינהלת בעלי כישרון אמנותי.
התוצאה המרהיבה הפכה את ארונות הסעף בשכונה לתצוגה אמנותית מרשימה, הזוכה לשבחי התושבים.
הארונות נוקו היטב והוכנו לקראת צביעתם. (צילום: דוברות העירייה)
מלבד ציורי ארונות הסעף, התקינו עובדי המינהלת עשרות לוחות מודעות בעיצובים שונים ברחבי השכונה, צובעים אבני שפה ותמרורים, משרוולים עמודים, מפנים מפגעים, יוצאים בניידת הניקיון היומית לניקוי השכונה, ובעיקר שטיפתה בימי שישי כדי לקבל את פני השבת ברחובות נקיים ושטופים, ואלה רק חלק מהעבודה השוטפת המבוצעת.
בנוסף משתתפת מינהלת גבעת אולגה במבצעי ניקיון יזומים שמקיימת העירייה לקראת תקופות החגים, וזאת בהתאם למדיניות ראש העיר צביקה גנדלמן לטיפוח שכונות העיר.
במינהלת, הפועלת כחלק מאגף התפעול בראשותו של גיל שלמה, קוראים לתושבים להצטרף לפעילויות הרבות שמבצעת העירייה, ולהיות חלק מהעשייה לניקיון וטיפוח השכונה ושיפור איכות החיים.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.