חדרתיים זכו במקום השלישי בארץ ב''משחק התכנות הגדול''
מאת: מירית אזרחי יום שישי,
22 במאי 2015, 10:49
תלמידי בית הספר היסודי "פאר-עם" בשכונת בית אליעזר בחדרה, זכו במקום השלישי בארץ ב"משחק התכנות הגדול" בו השתתפו 60 אלף תלמידים מכל רחבי ישראל. הפרס בסך 5,000 שקלים הוענק למנהלת בית הספר, ענת נקש, בטקס שהתקיים במוזיאון רבין בתל אביב.
משחק התכנות הגדול של בתי הספר מלמד את יסודות התכנות והשתתפו בו 60,000 תלמידים מכל רחבי הארץ. המשחק כלל 90 שלבים במהלכו נחשפו התלמידים לתכנים שונים בתחום מדעי המחשב. המשחק מפתח מיומנויות שונות כגון: פתרון בעיות, תכנון, חשיבה גאומטרית, מתמטיקה ואנגלית.
המורה אהוד מורי, היה זה שהוביל את תלמידי בית הספר לזכייה במקום השלישי. נציגי התלמידים, מנהלת בית הספר, המורה ונציגי הורים הגיעו לטקס קבלת הפרס, שנערך במעמד מנכ"לי חברות ההייטק: מארוול, סאנדיסק וקוואלקום.
מנהלת בית הספר, ענת נקש. "בית הספר חרט על דגלו את המצוינות כערך מוביל שמלווה את כלל העשייה הפדגוגית , ראויים לכל שבח הסגל החינוכי והתלמידים שמילאו אותנו גאווה גדולה".
מפקח בית הספר, גבי אמסלם: "מדובר בהישג נוסף של בית הספר וחלק מהעשייה המבורכת שנעשית בבית הספר לאורך כל השנה ומובילה למצוינות".
מנהלת מרכז הדרכה למחשוב בעיריית חדרה, נאווה גלעד. "כל הכבוד לתלמידי פאר עם שזכו במקום השלישי בתחרות הארצית של משחק התכנות הגדול!"
מנהלת בית הספר, ענת נקש. "בית הספר חרט על דגלו את המצוינות" (צילום: באדיבות בית הספר)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.