עבריין מין מאזור חדרה נלכד לאחר שתקף מינית ילדה בת 5
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
27 במאי 2015, 10:27
מאבטחו של האלוף סמי תורג׳מן, המתגורר בישוב הסמוך לחדרה, הביא למעצרו של עבריין מין סדרתי, נער בן 15 מאזור חדרה החשוד שביצע עבירות מין קשות בילדה בת 5 מספר פעמים וכפה את עצמו על ילדה בת 12.
הכל החל להיחשף לפני כשבועים בזכות עירנותו של המאבטח בן ה-29. בעת מילוי תפקידו המאבטח קלט תנועות חשודות בסמטה הסמוכה לבית האלוף עליו הוא מופקד. הוא ניגש מיד למקום ומצא שם נער בן ה-15 עם ילדה בת ה-5, המאבטח שוחח עם הנער ובעקבות השיחה חשדו של המאבטח גבר עוד יותר. הוא צפה בסרטון אחת ממצלמות האבטחה המותקנות בביתו של הקצין הבכיר - והזדעזע כשראה שם את הנער תוקף מינית את הילדה הקטנה, תוך שהוא מנשק אותה בשפתיה, מכניס את ידיו מתחת לחצאיתה, ומביא אותה לגעת בו.
המאבטח הזעיק מיד למקום שוטרים שבמהרה איתרו את הנער ועצרו אותו. בחקירתו הודה הנער החשוד את המיוחס לו ואף קשר עצמו למקרים נוספים בהם תקף מינית קטינות.
אתמול הוגש נגד החשוד כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים כנגדו. מכתב האישום שהוגש לבית המשפט המחוזי לנוער בחיפה עולה, כי הנער מואשם באינוס, מעשה מגונה בנסיבות של אינוס, מעשה מגונה בכוח וניסיון אינוס.
מעצר חשוד. בחקירתו הודה הנער החשוד את המיוחס לו ואף קשר עצמו למקרים נוספים. (צילום: שלומי גבאי)
קבוצת לוריאל ישראל ועמותת ״יוזמות עתיד״ פותחות לימודי הכשרה ליזמיות בעלות עסקים קטנים בישראל, המיועדת לנשים בעלות עסקים קטנים בתחום הביוטי מהפריפריה הגיאוגרפית והחברתית, ומציעה הכשרה בניהול, שיווק ודיגיטל לצד ליווי ומנטורינג מקצועי, לחיזוק העסק והעצמאות הכלכלית. ניתן להגיש מועמדות עד 25 באוקטובר 2026. הנוכחים; אלי שגיב מנכ"ל לוריאל ישראל, נטשה אורותונוב - בוגרת התוכנית וצופית גורדון, מנכ״לית עמותת "יוזמות עתיד".
אמילי קופר ממשיכה לבסס את מעמדה כאחת הדמויות המסקרנות שיצאו מעולם הריאליטי בישראל. אחרי שהפכה לאחת הדמויות המדוברות בבית ״האח הגדול״, קופר ממשיכה להתפתח בכמה חזיתות במקביל לטלוויזיה, אופנה ומוזיקה. בשבוע שעבר כיכבה בפרק הראשון של ״דה וויס״, שסומנה כהבטחת העונה החדשה ע"י השופטים בפאנל, כשהגיעה לאודישן בו הצטרפה לנבחרת של נועה קירל. מייד לאחר האודישן המדובר הצטלמה לקמפיין אלדו. אמילי על הסט: "היה לי קשה מאוד לקרוא אחרי התוכנית את הטוקבקים, אבל בחרתי להתמקד באלו שפרגנו וחילקו אהבת חינם".
תערוכת היחיד של האמנית ענת בן עזרא, "עפה", מוצגת בימים אלה במתחם שדרות אלרוב ממילא בירושלים, באוצרותה של מיכל סדן. התערוכה, תינעל ב-15.11.26, מציגה פסלים מרשימים המעוגנים במסורת הפיסול הריאליסטי ומשלבים עוצמה, רגישות, תנועה והבעה. בן עזרא מפיחה חיים בחומר הדומם ויוצרת דמויות שלכל אחת מהן סיפור משלה, תוך חיבור בין המציאות היומיומית לעולמות של חלום, פנטזיה, רוחניות ודמיון. עבודותיה נעות על קו התפר שבין ריאליזם לפנטזיה ומתאפיינות בריבוי פרטים ומשמעויות ובשפה פיגורטיבית נשית ואישית. התערוכה מוצגת בשדרות אלרוב ממילא, רחוב יצחק קריב 6, ירושלים. לפרטים נוספים חפשו באתר של האמנית ענת בן עזרא.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!