החברה לפיתוח קיסריה אירחה עשרות אנשי עסקים סיניים במסגרת תכנית להכשרת המנהלים של המרכז הבינתחומי הרצליה Inno Nation Executive Program. הביקור המיוחד נערך בפארק העסקים והתעשייה קיסריה.
מנהלי החברה לפיתוח קיסריה אירחו משלחת של כ-35 נשיאים ומנכ"לים מהחברות המובילות והמשפיעות בתעשיית סין שהגיעו לישראל בכדי להכיר מקרוב חברות ישראליות פורצות דרך בתחום הטכנולוגיה וללמוד מהן על חדשנות ויזמות.
במסגרת הביקור התארחו חברי המשלחת במשרדי החברה והתרשמו מהניסיון העשיר של פארק העסקים והתעשייה קיסריה שבו פועלות כ-200 חברות ישראליות ובינלאומיות הנמצאות בחזית הטכנולוגית העולמית.
משלחת מסין בפארק העסקים. (צילום: יח"צ)
הביקור התחיל בסקירה על התפתחות הפארק ופעילותו הענפה מפיה של שי-לי טרסר נויהאוז סמנכ"לית שיווק של החברה לפיתוח קיסריה, ובהמשך סיירו הבכירים הסינים ומלוויהם בחברת Allium Medical Solutions , המפתחת מכשור רפואי לתחום האורולוגי, הקרדיולוגי והגניקולוגי.
מיכאל כרסנטי מנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה, התייחס לביקור וציין : "מעת לעת מארח פארק העסקים והתעשייה קיסריה משלחות אנשי עסקים מחו"ל, ובכוונתנו להמשיך לעודד ולטפח שיתופי פעולה שיאפשרו לפארק ולחברות השוכנות בו לקדם את פעילותם בארץ ובעולם".
בין האורחים נמנו יו"ר Zhejiang Sacrify Pharmaceutical, יו"ר Chongqing heaven investment science, יו"ר Shandong Chengtai Chemical Industry, מנכ"ל Send railway line Advertising ומנהלים נוספים שהביעו שביעות רצון רבה מהביקור ושיבחו את הפארק על פיתוח, בנייה וטיפוח תעשיות מתקדמות, צומחות וידידותיות לסביבה תוך הקפדה רבה על שמירת ערכי הטבע והנוף.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!