בית משפט השלום בחדרה, דן היום בסוגיית מגרש מכבי חדרה. הדיון התקיים באולם השופטת תדמור והיה מלא עד אפס מקום. העותרים לזיידמן: "איך את מסוגלת לזרוק 700 ילדים"
הדיון בסוגיית מגרש מכבי חדרה, נפתח הבוקר בבית משפט השלום בחדרה. המפגש בין העותרים לבין נציגי "חברת מייסדי חדרה" גרם להתפרצות של סערת רגשות מצד העותרים שקראו לעברה של יו"ר "חברת מייסדי חדרה" עדנה זיידמן, "איך את מסוגלת לזרוק 700 ילדים. במשך שנים היית מנהלת בית ספר".
העותרים בפתח בית המשפט. (צילום: שלומי גבאי)
מצד "חברת מייסדי חדרה" הגיעו לדיון בבית המשפט, אהוד רוטמן, עדנה זיידמן, רפי שטרנינג המיוצגים על ידי עו״ד ענבל ברזילי. מצד העותרים הגיעו גבי אוחנה, אלי דגני, ראובן מוסט, ברוך עווד, יוסי סופר, יעקב גלאם, נתיב בן זאב. העותרים הביאו עימם לאולם בית השמפט את גביע המדינה של כשרונות חדרה במטרה להציג את הישגי המועדון.
גם בתוך אולם בית המשפט ובמהלך הדיון, סערו הרגשות והשופטת תדמור נאלצה לעיתים להפסיק את הדיון. בסיומו הודיעה השופטת תדמור, כי ההחלטה תינתן על ידה במהלך היום מאחר והיא צריכה לשקוד על הנושא.
נתיב בן זאב, המשמש כרואה חשבון של העמותה אמר: "במשך עשרות שנים התחנכו על המגרש הזה דורות של ילדים ובגלל בצע כסף הכל יהרס. אנו מקווים שבית המשפט יקבל את בקשתינו ונוכל להמשיך להדריך את הילדים על המגרש גם בעתיד"
נציגי "חברת מייסדי חדרה" בבית המשפט. צילום: שלומי גבאי
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".