הסדר טיעון בין המדינה לדמות ידועה מחדרה שנאשם באונס
מאת: שלומי גבאי יום שלישי,
9 ביוני 2015, 15:19
לבית המשפט המחוזי בלוד, הוגש אתמול הסדר טיעון וכתב אישום מתוקן בין המדינה לדמות ידועה בחדרה שנאשם באונס. מהסדר הטיעון שאותו נתבקש בית המשפט לאשר עולה עוד עי הנאשם יפצה את המתלוננת בסך 35 אלף ש"ח.
נציג המדינה הגיש לבית השמפט המחוזי בלוד, כתב אישום מתוקן ובו נטען כי המדינה הגיעה להסדר טיעון עם תושב חדרה שנאשם בסעיף אונס. על פי כתב האישום המתוקן, סעיף האונס יבוטל ובמקום זאת הנאשם יודה ויורשע בסעיף ביצוע מעשה מגונה.
מהסדר הטיעון עולה עוד, כי על הנאשם יוטל עונש מוסכם של 19 חודשי מאסר בניכוי ימי המעצר, מאסר על תנאי ופיצוי למתלוננת בסף 35 אלף ש"ח.
בעקבות הסדר הטיעון ולאור הודאת הנאשם בעובדות כתב האישום המתוקן, בית המשפט הרשיע את הנאשם במעשה מגונה בכוח. בשבוע הבא ידון בית המשפט בטיעונים לעונש.
ביהמ"ש הבהיר לצדדים שהוא איננו כבול להסדר הטיעון. (צילום: יח"צ)
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.