נדחתה הכוונה לסגור את סניף בנק הפועלים בגבעת אולגה
מאת: גד כספי יום ראשון,
14 ביוני 2015, 10:55
בעקבות פניות של תושבים משכונת גבעת אולגה שיצאו בקריאה להנהלת בנק הפועלים שתחזור בה מתכניתה לסגור את הסניף בשכונה, נפגש הבוקר (ראשון) ראש העיר צביקה גנדלמן בלשכתו עם המשנה למנכ"ל בנק הפועלים אריק פינטו, לדיון בנושא כוונת הבנק לסגור את הסניף.
כפי שהבטיח לתושבי שכונת גבעת אולגה, פעל ראש העיר צביקה גנדלמן למציאת פתרון בסוגיית סניף בנק הפועלים בשכונה, ונפגש הבוקר (ראשון) בלשכתו עם המשנה למנכ"ל בנק הפועלים אריק פינטו, לדיון בנושא כוונת הבנק לסגור את הסניף.
בעקבות פניות של תושבים משכונת גבעת אולגה ובניסיון לסייע במצוקה שהעלו, פנה ראש העיר גנדלמן להנהלת בנק הפועלים במטרה לדון עימם בבעיה שנוצרה.
בין היתר תיאם גנדלמן פגישה בלשכתו בהשתתפות בכירי ההנהלה האזורית של הבנק, כדי לנסות להגיע לפתרון שימנע את הפגיעה בתושבים. השבוע התקיימה הפגישה האמורה בהשתתפות פינטו ונציגים נוספים של בנק הפועלים.
גנדלמן הסביר לפינטו כי הסניף בגבעת אולגה צפוי לשרת את כל שכונות מערב העיר, אזור הנמצא בתנופת בינוי ופיתוח אדירה עם צפי של אלפי בתי אב נוספים.
פינטו הבטיח לגנדלמן לבחון בחיוב את האפשרות שלא לסגור את הסניף, אך הדגיש כי ההודעות האחרונות שהופצו לציבור בדבר אי סגירת הסניף אינן נכונות, מאחר שטרם התקבלה החלטה סופית בסוגיה.
ראש העיר צביקה גנדלמן בלשכתו עם המשנה למנכ"ל בנק הפועלים אריק פינטו. (צילום: באדיבות העירייה)
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.