היום בבוקר הוכנס הילד בן ה- 4 שהגיע אתמול בערב עם פצע חודר בצווארו לחדר ניתוח, עקב הידרדרות במצבו. הוא נותח בהצלחה וכעת מצבו יציב והוא בהכרה.
הילד בן ה-5 שדקר אתמול את אחיו בן ה-4 במהלך ויכוח על אופניים בפרדס חנה-כרכור נותר היום בבית לאחר שבאגף החינוך במועצה החליטו להשעותו מלימודים עד בירור נסיבות האירוע. לפי העדויות דקר הילד בן ה-5 את אחיו באמצעות חפץ חד בצווארו והוא מרבה לשאול על מצבו ומבקש לראות אותו.
מאז האירוע נמצא האב ליד מיטת בנו בבית החולים הלל יפה בחדרה. לזוג ההורים בשנות ה-30 לחייהם, המוכרים לאגף הרווחה, ארבעה ילדים.
במועצה המקומית פרדס חנה-כרכור התקיים היום דיון בנושא ההערכות בעקבות האירוע מאתמול. בדיון השתתפו נציגי מחלקת הרווחה, אגף החינוך, השירות הפסיכולוגי וגורמים נוספים, בדיון תיקבע הדרך לסייע לילדים ששהו בקרבת האירוע ולילדים במסגרות שבהם נמצאים המעורבים באירוע.
הוכנס לחדר ניתוח עקב הידרדרות במצבו. (צילום: רון איתן)
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!