הסניגור דרש מהחוקרים לבצע בדיקות מסויימות ובסיומן החליטו החוקרים לשחרר את החשוד למרות שמעצרו הוארך מעת לעת במשך 4 פעמים.
בית המשפט השלום בחדרה שחרר את תושב חדרה בן 28, החשוד באונס שתי קטינות מאזור חדרה.
מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת במשך 4 פעמים והשבוע הוארך מעצרו שוב עד יום שני הבא. אולם בדיון שנערך בבית המשפט השלום בחדרה הוסכם בין הצדדים על שחרורו של החשוד בתנאים מגבילים ובין היתר נאסר עליו ליצור קשר עם המתלוננות ועם כל המעורבים בפרשה.
התפנית בתיק חלה אתמול, לאחר שסניגורו של החשוד עו"ד שי לוי, דרש מצוות החקירה לבצע כמה פעולות חקירה בכדי לאמת את גרסת החשוד ובסיום אותם בדיקות הוברר למעשה כי הממצאים שעלו מהבדיקות תואמים לגרסת החשוד.
במשטרה ציינו כי החקירה נמשכת כדי להגיע כמה שיותר מהר לחקר האמת.
עורך הדין שי לוי, המייצג את החשוד אמר בעקבות החלטת בית המשפט: "אני מברך את היחידה החוקרת על ההחלטה שהובילה לשחרורו של מרשי, ובפרט לאחר שנתבקשו על ידינו לבדוק ראיות אובייקטיביות."
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!