חשד שמכוניתו של איש עסקים ידוע בחדרה הוצתה הלילה לאחר שבקבוק תבערה הושלך לעברה. לאחר שהחשודים נמלטו מהזירה התפתח אחריהם מרדף והם נעצרו רק כעבור כ-20 דקות סמוך לשכונת גני אלון לאחר שהתנגשו עם האופנוע עליו רכבו בניידת משטרה שחסמה את דרכם.
בית משפט השלום בחדרה, האריך בחמישה ימים את מעצרם של שני תושבי העיר בשנות ה-20 לחייהם אחד אסיר משוחרר, והשני מוכר למשטרה. השניים נעצרו לפנות בוקר בחשד שהשליכו בקבוק תבערה על מכוניתו של איש עסקים המוכר בעיר. כתוצאה מכך התלקח הרכב. על פי החשד לאחר שנמלטו השניים מהמקום, פגשה בהם המשטרה שהורתה להם לעצור לבדיקה אך אלו החלו להימלט בנסיעה מהירה כשמספר ניידות דולקות אחריהם. הם נעצרו רק כעבור כ-20 דקות של מרדף סמוך לשכונת גני אלון בחדרה לאחר שהתנגשו עם האופנוע עליו רכבו בניידת משטרה שחסמה את דרכם.
כתוצאה מההתנגשות, נפצעו השניים האחד באורח קל והשני באורח קל עד בינוני והם הובהלו למרכז הרפואי הלל יפה בחדרה שם מאושפז עדין אחד הפצועים תחת השגחה משטרתית ואילו השני שוחרר כעבור מספר שעות והועבר לתא המעצר. מעצרם של השניים הוארך עד יום שישי. הפצוע המאושפז טרם נחקר ואילו חברו שמר על זכות השתיקה בחקירתו וסירב לענות לשאלות החוקרים. נציג המשטרה טען כי החוקרים יודעים מי מהחשודים נהג בכלי הרכב והמשטרה מייחסת לו בנוסף גם נהיגה ללא רשיון.
על פי טענות המשטרה למקורבם של השניים סכסוך עם בני משפחתו של איש העסקים שרכבו הוצת לפני כשנה וחצי עלי ידי שני נאשמים אחרים שנשפטו לתקופות מאסר בעסקת טיעון. חוקרי המשטרה פעלו משעות הבוקר באיסוף ראיות מהזירה ובין היתר נלקחו מצלמות האבטחה של איש העסקים ובמשטרה יבדקו האם רוכבי האופנוע הם אלה שהשליכו את בקבוק התבערה.
המכונית הוצתה הלילה לאחר שבקבוק תבערה הושלך לעברה. (צילום: יח"צ)
עו"ד שי לוי המייצג את החשודים טען כי לקוחותיו אינם קשורים לאירוע השלכת בקבוק התבערה לאיש העסקים והם כלל לא שהו במקום בזמן האירוע. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרם בשבעה ימים כדי לבצע פעולות חקירה נוספות כדי שישפכו אור על מבצעי האירוע.
בית המשפט נענה לבקשת הסניגור והורה למשטרה לשמור בארכיון את הקלטות גל הקשר בזמן המרדף בכדי לבדוק אם בכלל היתה הצדקה לפתוח במרדף שגרם לפציעתם של שני רוכבי האופנוע. מקורב לחשודים אמר: "המשטרה ממהרת לעצור בכביש רוכבי אופנוע מדגם T-MAX ללא כל הצדקה ואם גם לרגע לא שמת לב לבקשת השוטר לעצור הם מיד פותחים במרדף אלים שמסתיים בדרך כלל לפציעתם של הרוכבים. אין צורך לנהל מרדף. אפשר לחסום את הכביש ולעצור את הרוכבים בבטחה"
עורך הדין שי לוי בא כוחם של החשודים אמר: ״כשהחקירה תתקדם אני משוכנע שהחשודים ישוחררו ממעצרם. ההגנה ביקשה מהמשטרה לבדוק ראיות כאלו שיצביעו על כך שהחשודים אינם עומדים מאחורי ההצתה הנחקרת״
לציין כי במהלך הלילה, הוצת קטנוע השייך לתושב העיר המתגורר ברחוב הרברט סמואל. מדובר במקרה שני בתוך חודשים ספורים של הצתת קטנוע של אותו אדם.
המשטרה חוקרת את נסיבות האירוע. מחקירה ראשונית עולה כי אין קשר בין שתי ההצתות.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!