במטרה לסייע לסטודנטים בני העיר יזם ראש העיר חלוקת מלגות להשכלה גבוהה. היוזמה נולדה במטרה לסייע לסטודנטים תושבי חדרה ברכישת השכלה גבוהה ולקידום החינוך בעיר, והסכום שיחולק בשלב זה מגיע ל-50 אלף שקלים.
ראש העיר צביקה גנדלמן העלה לשולחן המועצה את יוזמתו לחלוקת מלגות לסטודנטים בני העיר.
לדברי ראש העיר, היוזמה נולדה במטרה לסייע לסטודנטים תושבי חדרה ברכישת השכלה גבוהה ולקידום החינוך בעיר, והסכום שיחולק בשלב זה מגיע ל-50 אלף שקלים.
אגף החינוך ירכז את נושא המלגות בשיתוף מרכז צעירים וביחד יובילו את התהליך מול הסטודנטים.
פרטיהם של מבקשי המלגה ירוכזו ויוצגו בפני ועדת מלגות שתוקם במיוחד, ותאשר את הבקשות בהתאם לתבחינים שייקבעו.
בראש ועדת המלגות יעמוד מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון, וחבריה יהיו חבר המועצה עו"ד אוהד מרחב הממונה על תיק הצעירים, גזבר העירייה בועז חריף (או נציג מטעמו), מ"מ מנהל אף החינוך שמעון חלפון, מנהלת מרכז הצעירים הדר מרום, ואחראית תחום השכלה גבוהה במרכז הצעירים טליה קמר.
מועצת העיר התבקשה לאשר סכום של 50 אלף שקל עבור חלוקת המלגות וכן את הרכב ועדת המלגות, ובשני הסעיפים הצביעו חברי המועצה ברוב קולות.
אגף החינוך בעירייה ירכז את נושא המלגות בשיתוף מרכז צעירים. (צילום: גד כספי)
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!