הישג אדיר לדולב גואטה מגבעת אולגה שזכה במקום הראשון והוכתר לאלוף ישראל לשנת 2015 באליפות ישראל שהתקיימה לאחרונה בקיסריה. גואטה הנרגש: ״זהו הישג ענק. אני מאושר".
הגולפאי החדרתי בן גבעת אולגה דולב גואטה זכה השבוע באליפות ישראל בגולף אחרי שסיים ראשון באליפות ישראל הפתוחה שנערכה לאחרונה בקיסריה. גואטה החליף את אסף כהן מאור עקיבא שהיה אלוף הארץ הבלתי מעורער בשנים האחרונות בעקבות כניסתו לסבב המקצועני.
באליפות השתתפו כ-100 גולפאים ובהם כ-20 גולפאים מחו״ל שהתחרו במזג אוויר הפכפך שגרם להפסקת התחרות לפרק זמן קצר ביום השני. התחרות נמשכה למחרת כשהשחקנים השלימו סבב וחצי של משחק וכאמור הסתיימה בניצחונו של גואטה והכתרתו לאלוף ישראל החדש.
דולב גואטה. אלוף ישראל. (צילום: יח"צ)
התוצאות הסופיות: נשים: יאנה מליקובה מצ׳כיה עם 226 נקודות, זכתה במקום הראשון ובמקום השני הייתה זו הישראלית דנה לרנר. גברים: גואטה עם 228 נקודות וגדימיניאס מרקביצ׳יוס מליטא במקום השני עם 229 נקודות.
יו״ר איגוד הגולף אלון גרנות אמר: ״סיימנו תחרות ברמה גבוהה מאוד. מיוחדת מרתקת ולמרות הפסקת התחרות בגלל מזג האוויר היא הסתיימה בקול תרועה ובגדול ובזכות השתתפותם של שחקנים רבים וטובים שהגיעו מחו״ל היא הייתה טובה יותר והרווחנו גם חשיפה גדולה עבור הגולף שלנו מול הספורטאים האורחים שהגיעו להשתתף כאן איתנו בתחרות".
הזוכה המאושר דולב גואטה נשמע נרגש בסיום ואמר: ״הייתה תחרות צמודה וקשה מאוד בין כל המתחרים, ואני מאושר לזכות לראשונה בתואר אלוף ישראל. זה לא דבר מובן מאליו ואין לתאר במילים את מה שאני מרגיש עכשיו״.
דולב גואטה מגבעת אולגה, התחיל את דרכו באקדמיה לגולף אשר בקיסריה כבר בהיותו בן 13 וכבר מאז הוא נחשב לאחד הכשרונות הגדולים ביותר בבית הספר לגולף. פחות משנה אחת מאז הצטרף לבית הספר לגולף כבר התחרה דולב כשווה בין שווים עם שחקנים ותיקים באקדמיה לגולף והציג "חוצפה חיובית" ויכולת אדירה ביחס לזמן הקצר מרז הצטרף לבית הספר לגולף. כשהוא לא על המגרש בקיסריה, מספרים חבריו, הולך דולב, שגר ליד הים להתאמן בחוף על החול אל מול עיניהם המשתאות של הדייגים המקומיים שנהגו לפרגן לו ומסתבר שהם הימרו וחשבו נכון.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".