במסגרת החממה הטכנולוגית המיועדת ליזמים צעירים ביקר מנכ"ל eBay, יובל מטלון, במרכז הצעירים העירוני בחדרה וניפגש עם יזמים צעירים.
במסגרת החממה הטכנולוגית, המיועדת לסטרטאפיסטים ויזמים צעירים, התקיימו במרכז הצעירים העירוני בחדרה הרצאות בנושאי יזמות וסטארטאפ, ביניהם הרצאתו של מנכ"ל eBay ישראל, יובל מטלון.
במרכז הצעירים מעניקים מעטפת רחבה, בשילוב חברת HATCH, המקיפה את שלל התחומים בהם יזמים צעירים הנזקקים לעזרה, החל מייעוץ משפטי ופיננסי ועד למציאת משקיעים רלוונטיים עבור הסטארט-אפ המיועד.
יובל מטלון עם צעירים בתום ההרצאה. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
כמו כן, מציע מרכז הצעירים העירוני מרחב עבודה חדשני המספק תנאים בסטנדרטים גבוהים לצוותי היזמות, כך שיוכלו לבלות את השעות המרובות בנוחות ויעילות.
כלל השירותים שמציע המרכז, הפועל במסגרת העמותה העירונית לתרבות הפנאי, הינם ללא עלות, מתוך רצון לעודד את קהילת היזמות הטכנולוגית בעיר.
בין ההרצאות בלטה הרצאתו שלמנכ"ל eBay ישראל, יובל מטלון. מטלון שיתף עם עשרות הנוכחים, שהגיעו להאזין לו, את סיפור ההצלחה של eBay ישראל ודיבר על החדשנות והטכנולוגיה בעתיד. ההרצאה נחלה הצלחה, ומטלון נשאר ושוחח עם רבים מהנוכחים שעה ארוכה לאחר סיומה.
מנכ"ל אי.ביי בהרצאה בפני הצעירים. צילום: באדיבות עיריית חדרה
ההרצאה פתחה את תחילת סדרת ההרצאות של תכנית HATCH להעשרת תרבות הפנאי לציבור היזמים ואנשי הטכנולוגיה בעיר והסביבה. התוכנית מסייעת ליזמים טכנולוגים ומקדמת חברות סטארט-אפ בשלביהם הראשונים מאזור חדרה והסביבה.
סדרת ההרצאות נערכות במרכז הצעירים בעיר, והן פתוחות וחינמית לציבור הרחב.
לכניסת תוכנית HATCH לחדרה סייעו סגנית ראש העיר חדווה יחזקאלי וחבר מועצת העיר, אוהד מרחב, המחזיק תיק הצעירים בעיר, ובשיתוף מנהלת מרכז הצעירים הדר מרום ומנהלי התוכנית.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!