מייקל יואל בן 28, מחיפה, הורשע בעבירות של מעשה סדום ובמעשים מגונים בנסיבות מחמירות בצעירה מחדרה ובשני מקרים נוספים של אונס וניסיון לאונס של שתי נשים מחיפה. בנוסף ביהמ"ש גזר עליו לפצות את שלושת המתלוננות בסכום של 50,000 שקלים כל אחת.
בכתב האישום שהוגש לבית המשפט המחוזי בחיפה עולה, כי ביום 9.2.2014 סמוך לשעה 19:30, ארב הנאשם לצעירה כבת 21 מחדרה כאשר הייתה בדרכה מעבודתה לביתה. על ידיו של הנאשם היו כפפות ועל פניו כיסוי המגלה את עיניו בלבד. הנאשם הגיח מאחורי הצעירה הכניס אצבעותיו לפיה על מנת שלא תצעק, גרר אותה בכוח לעבר מבנה בטון, נאבק בה עד שהתישה ואף גרם לה להחליק וליפול.
בתוך המבנה נגע בחזה מתחת לחולצתה הפשיל את מכנסיה ותחתוניה ונצמד לגופה תוך שהוא מאיים שירצח אותה. בהמשך החדיר הנאשם את איבר מינו לפיה שלא בהסכמתה החופשית עד שהגיע לסיפוק. לאחר מכן עזב הנאשם את המקום כשהיא מותיר את הצעירה כשהיא חבולה בכפות ידיה מהמאבק עימו, בוכייה ונסערת. בהתאם להודאתו באישום זה הורשע הנאשם בעבירות של מעשה סדום בנסיבות מחמירות ובמעשים מגונים בנסיבות מחמירות.
באשר לנסיבות הקשורות בביצוע העבירה עולה מעובדות כתב האישום כי הנאשם תכנן היטב את מעשיו, ארב לצעירה, והצטייד בכפפות וכיסוי לפנים למעט העיניים. בכתב האישום נטען עוד כי הנאשם פעם אחר פעם חזר ותקף קרבנות אקראיים וכל זאת בקור רוח ואכזריות.
השופט אברהם אליקים, קבע כי על פי תסקירי נפגעות העבירה ניתן לראות את הנזק הרב שגרם הנאשם במעשיו ובחלוף כשנה וחצי מהאירוע היא שרויה במצוקה רגשית ובמצב משברי חריף המקרין על מישורי חייה השונים, וציין כי התסקיר מתאר כי העקבות הטראומטיים המלווים אותה גם היום ומשיקולי צנעת הפרט לא פירט השופט את המתואר בשני התסקירים, אך אמר כי מיותר לציין כי אירועי אותו לילה מר ימשיכו ללוות את נפגעות העבירה לכל חייהן.
בהתחשב בכל הנסיבות לרבות מצבו האישי של הנאשם גזר עליו השופט אליקים 15 שנות מאסר בפועל וכמו כן על הנאשם לשלם פיצוי בסך של 50,000 שקלים לכל אחת מהמתלוננות.
"הנאשם פעם אחר פעם חזר ותקף קרבנות אקראיים וכל זאת בקור רוח ואכזריות." (צילום: אילוסטרציה)
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!