משטרת חדרה שחררה למעצר בית למשך חמישה ימים את כפיר הררי-ימין בן 21 מחדרה שנעצר אמש בחשד לביצוע הירי לעבר בית מגורים ברחוב החולית בעיר.
הררי-ימין נעצר אמש בביתו כשעה לאחר שאלמונים רכובים על אופנוע ביצעו ירי לעבר ביתו של בעל עסק בתחום הרכב בעיר. בלשי משטרה הגיעו לביתו שברשותם צו ולאחר שביצעו חיפוש בבית הם עצרו אותו לחקירה. בתחנת המשטרה ביצעו החוקרים לחשוד בדיקה לאיתור שרידי ירי בידיו ובגופו וממצאיה היו שליליים. החוקרים סבורים כי מיד לאחר הירי הוא התקלח וטישטש את הסימנים. בחקירתו מסר הררי-ימין אליבי ובו טען כי שהה בביתו והוא אינו קשור כלל לאירוע.
למרות זאת, החליטו החוקרים לעצור אותו והוא בילה את הלילה במעצר לאחר שנמסר לו כי הוא יובא לבית המשפט שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו.לאחר התייעצויות בין הגורמים הממונים על תיק החקירה בתחנת חדרה הוחלט לשחררו למעצר בית למשך חמישה ימים מבלי להביאו כלל לדיון בבית משפט.
כפיר הררי-ימין. מסר אליבי לחוקרים וציין שאינו קשור לאירוע. (צילום: רון איתן)
במהלך מעצרו החוקרים לא הטיחו בו שום ראיה ממשית הקושרת אותו לביצוע הירי והם נשענו על מידע מודיעיני בלבד. עם שחרורו מהמעצר סיפר ימין ל"פלאשנט" כי מעצרו היה מיותר מתחילתו מאחר והא אינו קשור כלל לאירוע. עוד אמר הררי-ימין כי המשטרה בחרה לעצור אותו מכיוון שאנשים מסויימים זרקו את שמו והוא ציין כי הוא מקווה ומאמין כי גם חברו אושר ארביב שמעצרו הוארך אמש עד ליום שלישי ישתחרר במהרה ושהאמת תצא לאור.
כזכור, לעבר ביתו של תושב העיר בין 48 הושלך ביום חמישי רימון הלם ובמוצאי שבת נורו לעברו מספר יריות. לציין כי הירי אירע לאחר מעצרו של ארביב שנחשד במעורבות בהשלכת הרימון. במשטרה סבורים כי אירועים אלה קשורים לסכסוך עסקי כספי של הקורבן עם גורמים שונים בעיר אשר מנסים להפחידו ולהטיל עליו מורא.
אושר ארביב. צילום: שלומי גבאי
מתן ארביב, אחיו של אושר אמר היום ל"פלאשנט": "לאחי אין שום קשר לעבירות המיוחסות לו, יש לו טענת אליבי מבוססת שניתן לבדוק אותה בכל עת וכמו שכפיר שוחרר גם הוא ישוחרר ביום שלישי. במידה ובית משפט השלום יחליט להאריך את מעצרו אנחנו נשקול הגשת ערעור למחוזי וזה באמת לא בסדר מצד תחנת משטרת חדרה שהם מעבירים אותו מבית מעצר לבית מעצר אחר כל פעם"
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!