משרד הבריאות: תושבי מכמורת נדרשים להרתיח את מי השתיה
מאת: שלומי גבאי יום שני,
28 בדצמבר 2015, 22:14
בבדיקות שגרתיות של מי השתיה בישוב מכמורת כולל בית הספר מבואות ים וחוף מכמורת, התגלתה תוצאה חריגה.
על פי הנחיית משרד הבריאות תושבי מכמורת נדרשים להרתיח מים המיועדים לשימוש בבישול, הכנת מזון, הכנת תרופות וצחצוח שיניים וזאת עד להודעה חדשה. כמו כןהתושבים נדרשים להרתיח גם את המים ממכשירי הסינון הביתיים וזאת לאחר שבבדיקות שגרתיות של מי השתיה ביישוב מכמורת לרבות בית הספר מבואות ים וחוף במכמורת, התגלתה תוצאה אחת חריגה במאגר המים של היישוב.
להרתיח גם את המים ממכשירי הסינון הביתיים. (צילום: אילוסטרציה)
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".