פרשת סחיטה על רקע מיני בה התפתחויות רבות , התגלתה באזור
מאת: שלומי גבאי יום שלישי,
19 בינואר 2016, 14:42
הפרשה נחשפה לאחרונה בעקבות תלונה של גבר שטען כי גברים ונשים מחדרה והסביבה טמנו לו מלכודת וניסו לסחוט אותו לאחר מכן בסכומי כסף גבוהים מאוד. המשטרה פתחה בחקירה וכרגע מסתמן כי ישנם נסחטים נוספים
לאחרונה, הגיעה אל חוקרי ימ"ר מחוז חוף פנייה מגבר תושב העמקים בשנות החמישים, שטען כי נסחט בשל מפגש אינטימי שניהל עם צעירה בשנות העשרים. בחקירה שהחלה זה מכבר עולות חשדות כי שני גברים תושבי חדרה, בשנות הארבעים, מעורבים בסחיטת הקורבן. עוד עוכבו לחקירה שתי צעירות בשנות העשרים אשר על פי החשד הן היו מעורבות בפיתוי והן בסחיטה .
נצ"מ בני אבליה מפקד ימ"ר חוף - היחידה שחוקרת את עניין הסחיטה (צילום: שלומי גבאי)
על פי החשד, שתי בחורות בשנות ה-20 יצרו קשר עם הגבר שזיהו כפוטנציאל לסחיטה כספית. אחת מהן נפגשה אתו למה שהגדירו במשטרה "מפגש אינטימי". אחרי מפגש זה נדרש הגבר לשלם דמי שתיקה. "מדובר בסכום כסף ניכר, שלא כל אחד יכול לעמוד בו", אמרו במשטרה.
כתוצאה מכך, הנסחט פנה למשטרה והגיש תלונה שבעקבותיה נפתחה החקירה שהביאו למעצרן של שתי הצעירות וכן שני גברים שעל פי החשד שלחו אותן. שני החשודים הובאו היום להארכת מעצר בבימ"ש חיפה והחקירה בעיצומה.
מחקירת הפרשה עולה החשד כי גברים נוספים העבירו כספים לחשודים בסחיטה לשם דמי שתיקה , החקירה נמשכת . במסגרת החקירה הוצא צו איסור פירסום לבקשת המשטרה על זהותם של קורבנות הסחיטה "
על פי החשד 2 העצורים שבידי המשטרה (43,48) מחדרה רקמו מזימה לסחיטת אנשים עמידים אותם זיהו כקורבנות פוטנציאלים , הם שלחו צעירה בשנות ה-20 כנערת פיתוי לאותם גברים ולאחר שהיה "סטוץ מיני" או מפגש בעל תוכן מיני בין הנערת פיתוי לקורבן דאג אלמוני להתקשר לאחר כמה ימים לקורבן הציג עצמו כבעלה והטיח בפניו כי הוא התעסק עם אשתו והוא עוד ישלם על זה, הקורבן המבוהל פנה לעצור המרכזי אותו הכיר קודם "כעבריין מקומי בעל שם" וביקש ממנו סיוע במציאת פיתרון עם המאיים, אותו עצור מרכזי הציע לו לשלם קנס על הטעות שכביכול עשה בשווי של עשרות אלפי שקלים ולעתים אפילו מאות אלפי שקלים ( הקורבן הראשון שילם 400 אלף ש"ח) , הקורבן העביר הכסף לאותו עצור מרכזי והכסף התחלק בין 4 המעורבים, 2 הגברים שנעצרו , נערת הפיתוי והמתווכת
בית משפט השלום בחיפה, האריך לבקשת חוקרי ימ"ר חוף את מעצרם של 2 תושבי חדרה (48,43) החשודים בפרשת הסחיטה עד ליום ו'. החשודים מכחישים את המיוחס להם .
שתי הצעירות המעורבות הנוספות בעניין שוחררו למעצר בית בתנאים מגבילים. החקירה נמשכת.
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!