משטרת חיפה עצרה אמש סמוך לחצות , תושב חדרה בן 27 עבריין מוכר למשטרה יחד עם תושב שלומי בן 30 בחשד כי השניים השליכו רימון הלם לעבר בית ברחוב דרך הים בחיפה.
אמש סמוך לשעה 22:30 התקבלה במוקד המשטרה קריאה כי ברחוב דרך הים בחיפה נשמע קול נפץ ואל המקום הגיעו כוחות של משטרה שהחלו בבדיקת העניין ופתחו בחקירה שממנה עלה כי במקום מתגורר עבריין מקומי המוכר למשטרה שמסוכסך עם גורמים עבריינים אחרים במשך שנים ועל פי החשד שני העצורים הגיעו סמוך לביתו כשהם רכובים על גבי אופנוע , השליכו את הרימון ונמלטו אך במזל איש לא נפגע ולא נגרם כל נזק אחר במקום.
כוחות של משטרה הגיעו למקום האירוע ופתחו בחקירה (צילום: ארכיון - שלומי גבאי )
כעבור זמן מה נעצרו שני החשודים בתחנת הדלק בגבעת אולגה לאחר שניידת משטרה שעברה במקום הבחינה באופנוע החשוד. לאחר בדיקה התברר כי האופנוע שייך בכלל לאדם אחר והוא הוחרם ע"י המשטרה יחד עם מכונית מסוג קדילאק שנתפסה גם היא במקום ואילו שני החשודים עצמם נעצרו והועברו לחקירה בתחנת משטרת חיפה.
הבוקר הובאו השניים לדיון בהארכת מעצרם בבית משפט השלום בחיפה ומעצרם הוארך ב-6 ימים . החשודים מכחישים את המיוחס להם וטוענים כי כלל לא היו באיזור האירוע בזמן הרלוונטי לביצוע העבירה
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".