משטרת חיפה עצרה אמש סמוך לחצות , תושב חדרה בן 27 עבריין מוכר למשטרה יחד עם תושב שלומי בן 30 בחשד כי השניים השליכו רימון הלם לעבר בית ברחוב דרך הים בחיפה.
אמש סמוך לשעה 22:30 התקבלה במוקד המשטרה קריאה כי ברחוב דרך הים בחיפה נשמע קול נפץ ואל המקום הגיעו כוחות של משטרה שהחלו בבדיקת העניין ופתחו בחקירה שממנה עלה כי במקום מתגורר עבריין מקומי המוכר למשטרה שמסוכסך עם גורמים עבריינים אחרים במשך שנים ועל פי החשד שני העצורים הגיעו סמוך לביתו כשהם רכובים על גבי אופנוע , השליכו את הרימון ונמלטו אך במזל איש לא נפגע ולא נגרם כל נזק אחר במקום.
כוחות של משטרה הגיעו למקום האירוע ופתחו בחקירה (צילום: ארכיון - שלומי גבאי )
כעבור זמן מה נעצרו שני החשודים בתחנת הדלק בגבעת אולגה לאחר שניידת משטרה שעברה במקום הבחינה באופנוע החשוד. לאחר בדיקה התברר כי האופנוע שייך בכלל לאדם אחר והוא הוחרם ע"י המשטרה יחד עם מכונית מסוג קדילאק שנתפסה גם היא במקום ואילו שני החשודים עצמם נעצרו והועברו לחקירה בתחנת משטרת חיפה.
הבוקר הובאו השניים לדיון בהארכת מעצרם בבית משפט השלום בחיפה ומעצרם הוארך ב-6 ימים . החשודים מכחישים את המיוחס להם וטוענים כי כלל לא היו באיזור האירוע בזמן הרלוונטי לביצוע העבירה
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!