מזג האוויר וגל הקור הפוקד את הארץ יימשך וגשמים יוסיפו לרדת, מלווים בסופות רעמים וברד וכך זה יהיה לפחות עד סוף השבוע והטמפרטורות החזויות בחדרה והסביבה הן בסביבות : 6-11 מעלות . תתלבשו חם!
חורף אירופאי פוקד אותנו ובגדול: גשמים יוסיפו לרדת במשך הימים הקרובים העיקר במרכז הארץ מלווים בסופות רעמים ובברד וקיים חשש להצפות ושיטפונות רבים. היום (ב') אמנם תיחלש הסערה כמו שהזכרנו הקור העז יימשך.
היום קפוא! ובלילה תיתכן התגברות המשקעים ושלג קל יירד בהרי המרכז מעל 700 מטר עם אפשרות להיערמות השלג על פני הקרקע בחלקו השני של הלילה, כולל ירושלים. בים התיכון תנשב רוח מערבית עד צפון-מערבית במהירות של 20 עד 35 קמ"ש. ייתכנו משבים במהירות של עד 60 קמ"ש. גובה הגלים בים ינוע בין 2.5 ל-5 מטרים. גובה הגלים יירד בהדרגה לבין 2 ל-4 מטרים.
חורף בשכונת הפארק בחדרה (צילום: שלומי גבאי )
מחר (יום ג') יימשך מזג האוויר הקר והגשום באותם התנאים הנ"ל וביום רביעי זה יימשך עד שעות הצהריים ואז אט אט הגשמים ייפסקו, אבל יוסיף להיות קר מהרגיל לעונה. ביום חמישי יהיה מעונן חלקית ועדיין קר מאוד! סביב ה 6-11 מעלות .
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".