לאחר חמישה לילות במעצר , שיחררה הבוקר משטרת חיפה ללא כל תנאי את שני החשודים שנעצרו בשבוע שעבר בחשד להשלכת רימון ההלם לעבר בית של עבריין מקומי ברחוב דרך הים בחיפה
השניים תושב חדרה בן 27 ותושב שלומי בן 30 המוכרים למשטרה נעצרו ביום חמישי שעבר סמוך לחצות בתחנת הדלק בגבעת אולגה והמשטרה ייחסה להם מעורבות במספר אירועים אלימים במסגרת סכסוך בין עבריינים חיפאים.
החשודים הכחישו את המיוחס להם וסיפקו לחוקי המשטרה טענות אליבי מוצקות על הימצאותם בזמן הרלוונטי במקום אחר אולם ביהמ"ש השלום בחיפה האריך בתחילה את מעצרם בשבעה ימים.
אתמול הגישו החשודים ערר לביהמ"ש המחוזי בחיפה באמצעות עורכי דינם קובי שוקר ומירון רוזנטל והשופטת דניאלה פיש קיבלה את הערר באופן חלקי וקיצרה את מעצרם עד היום בבוקר.
עורך הדין מירון רוזנטל (צילום: שלומי גבאי )
כאמור הבוקר לאחר דין ודברים בין צוות החקירה לבין עורכי דינם של השניים הוחלט לשחררם ללא כל תנאי.
עורך הדין מירון רוזנטל הגיב על העניין ואמר:" אנו שמחים שבית המשפט המחוזי בחיפה אינו חותמת גומי של משטרת ישראל כפי שהיה בית המשפט השלום בהארכת המעצר ביום שישי. הלקוחות שלנו טענו כל הזמן כי הם חפים מכל פשע ואינם קשורים כלל וכלל. אנו נבחן את האפשרות לתבוע בגין מעצר שווא פיצוי הולם ממשטרת ישראל".
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.