בית המשפט המחוזי בחיפה דחה את בקשתו של רמי חסון להוצאת פסק דין חלקי על סך 1.5 מיליון שקלים. מנכ"ל העירייה יעקב זגדון : "אנחנו לא נרתעים מתביעות סרק. נמשיך לשמור על כספי הציבור וטוהר המידות בעיריית חדרה"
הישג נוסף לעיריית חדרה בבית המשפט. בקשה למתן פסק דין חלקי שהגיש הקבלן רמי חסון באמצעות עו"ד אילן בומבך, לבית המשפט המחוזי, נדחתה על ידי השופט חננאל שרעבי. חסון פנה לבית המשפט בדרישה שיפסוק כי העירייה תשלם לו במסגרת פסק דין חלקי, סכום של למעלה ממיליון וחצי שקלים ושכר טרחת עורך דין שלא יפחת מ-25 אחוזים מהסכום הנ"ל. בעתירה שהוגשה לבית המשפט העלה חסון טענות שונות, אולם השופט שרעבי לא התרשם מהטענות ופסק: לאחר עיון בבקשה, בתגובה ובתשובה שוכנעתי לדחות הבקשה.
בתגובתה ציינה עיריית חדרה, באמצעות חוות דעת מומחה שהגישה כי בעבור כל הפרויקטים נשוא התובענה קיבלה התובעת תשלום ביתר. במצב דברים זה, טרם שייפסק סכום כלשהוא לתובעת, מן הראוי לבחון טענות אלה במסגרת ישיבות ההוכחות שנקבעו, שהראשונה בהן בתאריך 14,3,16. ובכלל עצם המחלוקת שבין הצדדים, כפי שבאו לידי ביטוי גם בבקשה הנדונה על תגובתה ותשובתה מן הראוי שיתבררו במסגרת ההוכחות הקבועות לעוד כחודש וחצי ולא במסגרת בקשה למתן פסק דין חלקי. אין צו להוצאות".
מנכ"ל עיריית חדרה יעקב זגדון: "אנחנו לא נרתעים מתביעות סרק. נמשיך לשמור על כספי הציבור וטוהר המידות בעיריית חדרה. אני רוצה לשבח את הלשכה המשפטית שעושה עבודה יסודית, ראויה וגם מנצחת ומסייעת לנו לשמור על כספי הציבור. נגמרו הימים שעיריית חדרה חילקה 'מתנות' בשווי של מיליוני שקלים".
מנכ"ל עיריית חדרה יעקב זגדון. "אנחנו לא נרתעים מתביעות סרק"
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.