40 אלף שקלים! זה הסכום שנדרש אדם בן 70 לשלם בשל מפגש מיני שקיים עם נערת הפיתוי. הוא התחמק מהתשלום, אך משהגיעו האיומים, הוא חש ברע ואף אושפז בבית החולים בשל לחצים בחזה.
השופט יחיאל ליפשיץ מבית משפט המחוזי בחיפה, הורה היום על הארכת מעצרם של שני תושבי חדרה, בני 43 ו-48, לחודש ימים הנאשמים בפרשת הסחיטה המינית. עד תום תקופת המעצר יוגש על ידי שירות המבחן תסקיר מעצר לבית המשפט בהעיינם של הנאשמים לבדיקת חלופת מעצר וזאת לבקשת הסניגורים. השופט ליפשיץ הבהיר בדיון, כי מדובר בעבירות חמורות אולם כאשר יוגש תסקיר המעצר בעניינו של החשוד בין ה-48 שהוא נטול כל עבר פלילי הוא ישקול את האפשרות לשחררו לחלופת מעצר. בעניינו של הנאשם המרכזי בן ה-43 התנגדה הפרקליטות על שליחתו לתסקיר מעצר בשל עברו הפלילי אולם למרות התנגדות הפרקליטות השופט ליפשיץ הורה להכין תסקיר גם בעניינו.
עורך הדין מירון רוזנטל (צילום: שלומי גבאי)
על פי הידוע ל"פלאשנט", גם שתי הבחורות המעורבות בתיק (נערת הפיתוי והמתווכת), צפויות להיקרא בקרוב לשימוע וזאת טרם הגשת כתב אישום בעניינם. מחומר הראיות בתיק עולה כי הארבעה רקמו יחד מזימה במספר מקרים בכדי לסחוט כספית אנשים תמימים לאחר שטמנו להם מלכודת בעזרת נערת הפיתוי שקיימה עימם מפגשים אינטימיים ולאחר מכן הם נדרשו לשלם סכומי כסף גדולים בגין ה"טעות" שעשו ובכדי לסגור את "הסיפור".
הנאשמים מכחישים את המיוחס להם אולם עדות המתלוננים ועדותם של שתי הבחורות המעורבות בפרשה מפלילה אותם. מכתב האישום עולה עוד, כי הקורבנות נדרשו לשלם סכומי כסף גדולים ובאחד המקרים כפי שמוזכר בכתב האישום נפגשה נערת הפיתוי עם אדם בן 70 בבית העסק בבעלותו של הנאשם בן ה-48 ובין השניים התקיים מגע מיני שבסיומו הגיע הגבר לסיפוקו. מיד לאחר מכן הוא קיבל שיחת טלפון ובה נדרש סכום של 40 אלף שקלים בטענה שהתעסק כביכול עם אשת איש. הוא התחמק מהתשלום בטענה כי אינו חש בטוב ואף אושפז בבית החולים בשל לחצים בחזה.
עורכת הדין חיה מלול
שני הקורבות הנוספים העבירו לנאשמים מיד לאחר אותם מפגשים עם נערת הפיתוי סכומי כסף גדולים לאחר שקיבלו שיחת טלפון מאיימת מאדם שהציג עצמו כבן זוגה של נערת הפיתוי המרצה עונש מאסר על רצח. החשוד המרכזי בן ה-43 ממשיך לטעון כי הופלל על ידי איש עסקים חדרתי עימו יש לו סכסוך כספי. לטענתו אותו איש עסקים שילם למתווכת המעורבת בפרשה סכומי כסף בכדי שזו תפליל אותו ואף שיחד קציני משטרה בימ"ר כדי לתפור לו תיק שיביא למעצרו. בעניין זה הגיש הנאשם תלונה למח"ש אשר נחקרת בימים אלה.
עו"ד חיה מלול המייצגת את הנאשם בן ה-43 אמרה: "מחומר החקירה בתיק עולה כי יש בעיות רבות בראיות החל מעדויות הנשים ועד לחשד של מעורבות של שוטרים עם גורמים עבריינים, אנו מקווים שהדבר יבוא לידי בהחלטת בית משפט לכשתבוא. מרשי ממשיך להכחיש את המיוחס לו".
עו"ד מירון רוזנטל המייצג את החשוד בן ה-48 אמר: "בית המשפט לא שלל את האפשרות לשחרר את מרשי רק ביקש שהדבר יעשה לאחר הגשת תסקיר מעצר. אני סמוך ובטוח שמרשי ישוחרר בהקדם".
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.