שטח נרחב של 2 דונם, שיאפשר מרחב פעילות והנאה, גודר לקראת תחילת העבודות להקמתה של גינת כלבים
פרויקט ההקמה של גינת כלבים בחדרה יוצא לדרך. בימים אלה גודר המתחם, שטח נרחב של 2 דונם אשר עליו תקום הגינה הייחודית, שיאפשר לכלבים מרחב לפעילות.
גינת הכלבים מוקמת בצומת הרחובות פיינברג וחנה סנש, מול גן ציבורי, והיא מתוכננת להתאים לכל סוגי הכלבים קטנים כגדולים. הגינה תוקם בטופוגרפיה משתנית ומתקנים חווייתיים, שבהם יוכלו הכלבים המשוחררים לרוץ בבטחה, לחפור, ולשחק במגוון משחקים מאתגרים.
השטח המגודר לקראת תחילת העבודות (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
הגינה, המתוכננת על-ידי "קו בנוף" אדריכלות נוף בע"מ בהתאם לגינות כלבים שהוקמו בערים גדולות ומתקדמות אחרות, וכבר בקרוב יחלו העבודות להקמתה. על-פי התכנון תכלול הגינה שטחי פעילות לבעלי החיים, וישולבו בה משטחי חול, מדשאה וריצוף, והיא תוקף בגינון נוי. עוד מתוכננת בריכת שכשוך להנאת הכלבים, גשרון ומתקנים ייעודיים על-פי סטנדרטים מוכרים ומקובלים.
גינת כלבים היא שטח מגודר להנאת כלבים ובעליהם. בעקבות העלייה בפופולריות של חיות מחמד, וכלבים במיוחד, החלו להתפתח גינות כלבים בעולם ובעקבות כך גם בערים שונות בארץ. גינות הכלבים אמורות להשתרע על מרחב שיאפשר תמרון חופשי להולכים על ארבע, ובו מותקנים מתקני משחקים ושעשועים המיועדים לכלבים.
היוזמה להקמת הגינה נולדה כמענה של ראש העיר צביקה גנדלמן לצורך הציבורי שהעלו בפניו תושבים המגדלים כלבים כחיית מחמד. ראש העיר הבטיח לפעול בנושא, וכבר לפני מספר חודשים הנחה את אגף ההנדסה לאתר שטח ולהכשירו כגינת כלבים. השבוע כאמור גודר השטח המיועד לקראת תחילת העבודות להכשרתו כגינת הכלבים הראשונה בעיר.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.